Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Κυριάκος Μητσοτάκης για υπόθεση Πανούση: Σε άλλη χώρα θα έπεφτε η κυβέρνηση

ΦΩΤΟ: XANTHINEA.GR
ΦΩΤΟ: XANTHINEA.GR

Περιοδεία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στην Ξάνθη, όπου επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη, τον Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη ενώ στην συνέχεια βρέθηκε σε μια μικρή συγκέντρωση στελεχών της ΝΔ σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, όπου σε ιδιαίτερα φιλικό και χαλαρό ύφος συνομίλησε μαζί τους. 

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του διαδρομή στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, στα σχέδια του για το μέλλον της ΝΔ σε περίπτωση που αυτός αναλάβει τα ινία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ άσκησε κριτική και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ δεν άφησε ασχολίαστη την υπόθεση Πανούση και τις καταγγελίες του πρώην Υπουργού, λέγοντας πως οι πρακτικές που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν ότι είναι ένα κόμμα των άκρων. Όπως σημείωσε μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης, “συνεργάτης του Υπουργείου Δικαιοσύνης συνομιλούσε με τρομοκράτες. Σε οποιαδήποτε άλλη σοβαρή χώρα του κόσμου εάν είχε συμβεί αυτό θα έπεφτε η κυβέρνηση, και δεν τον έχουν διαψεύσει”. 

Μάλιστα ο ίδιος, λίγο πριν αποχωρήσει για την Κομοτηνή ζήτησε από τα στελέχη της ΝΔ που συναντήθηκαν μαζί του να στηρίξουν την υποψηφιότητά του, υποσχόμενος πως θα καταφέρει να “μεγαλώσει” την Νέα Δημοκρατία. 

Ο κ. Μητσοτάκης συνοδευόταν από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ, ο οποίος άλλωστε συνοδεύει όλους τους υποψήφιους προέδρους που επισκέπτονται την περιοχή, ενώ έβγαλε και selfie με νεαρούς φοιτητές που έδωσαν το παρών στην ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη. 

ΠΗΓΗ: XANTHINEA.GR

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε