Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η επίσκεψη στη Νέα Υόρκη σε λιγότερο από δυο λεπτά

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η επίσκεψη στη Νέα Υόρκη σε λιγότερο από δυο λεπτά

Πέντε μέρες στη Νέα Υόρκη μέσα σε 1 λεπτό και 45 δευτερόλεπτα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όσα… είδε στο «Μεγάλο Μήλο», όπου βρέθηκε για πρώτη φορά ως πρωθυπουργός για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Στο video, ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης συνοδευόμενος από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, χαιρετά κόσμο που τον αναγνωρίζει στο δρόμο και φυσικά μιλά από το βήμα του ΟΗΕ.

Δεν λείπουν τα πλάνα από τις συναντήσεις που είχε ο πρωθυπουργός με άλλους ηγέτες και κυρίως με τους ομολόγους του της Αλβανίας, Έντι Ράμα και της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ. Και κυρίως από την πρώτη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τι έλειπε μόνο; Μα ο Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης επρόκειτο να συναντήσει την περασμένη Τρίτη αλλά το ραντεβού δεν έγινε ποτέ εξαιτίας των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων στις ΗΠΑ μετά την απόφαση των Δημοκρατικών να ξεκινήσουν έρευνα για την παραπομπή και την καθαίρεση του προέδρου των ΗΠΑ.

«Στην 74η Σύνοδο της ΓΣ του ΟΗΕ. Στο επίκεντρο, οι γεωπολιτικές εξελίξεις στη γειτονιά μας, η ανάδειξη της Ελλάδας σε επενδυτικό προορισμό, η κλιματική αλλαγή και η σύσφιξη των σχέσεων με την ελληνική Ομογένεια» είναι το μήνυμα που συνοδεύει το video στον επίσημο λογαριασμό του πρωθυπουργού στο twitter.

Δείτε το video

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις