Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Καμαρώνει την… Ολυμπιονίκη κόρη του, Δάφνη! [pic]

Φωτογραφία από Instagram / Kyriakos Mitsotakis
Φωτογραφία από Instagram / Kyriakos Mitsotakis

Συνεχίζει να… βομβαρδίζει τους διαδικτυακούς του φίλους ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με στιγμές από τις οικογενειακές του διακοπές στην Κρήτη. Τελευταίο “χτύπημα” αυτό της κόρης του, Δάφνης, η οποία “εφευρίσκει” νέο Ολυμπιακό άθλημα!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στα Χανιά για ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του και συνεχώς ενημερώνει τους ακολούθους του στα social media για τις στιγμές που περνά.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται… περικυκλωμένος από “γαλάζια” στελέχη, στο σπίτι του στα Χανιά.

Μεταξύ αυτών οι Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Θόδωρος Φορτσάκης, ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, αλλά και ο Γιάννης Πλακιωτάκης, όλοι τους με… εμφανή τα σημάδια από την έκθεση στον ήλιο!

Ο πρόεδρος της ΝΔ, πάντως, δημοσίευσε και μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram, στην οποία φαίνεται η κόρη του, Δάφνη, να πηδά από μία μικρή γέφυρα!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε τα εξής στη λεζάντα “New Olympic sport! Diving from bridge! Bravo Dafni!”, καμαρώνοντας για το νέο… Ολυμπιακό άθλημα που εφηύρε η κόρη του!

Δείτε την:

 

New Olympic sport! Diving from bridge! Bravo Dafni!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) στις

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε