Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας τον υποδέχτηκαν γονείς και μαθητές

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ωστόσο ο ίδιος βρέθηκε μπροστά σε ένα απρόοπτο όταν μαθητές και γονείς του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΚ) Κορδελιού συγκεντρώθηκαν στο σημείο διαμαρτυρόμενοι για το πρόβλημα στέγασης των σχολείων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους υποσχέθηκε πως μόλις επιστρέψει στην Αθήνα θα ασχοληθεί με τη στέγαση του ΕΕΕΚ Κορδελιού Θεσσαλονίκης, αλλά και άλλων δημοτικών σχολείων της περιοχής.

Οι μαθητές και οι γονείς με το σύνθημα «θέλουμε σχολεία και όχι κοροϊδία» και κρατώντας πανό μίλησαν για λίγο με τον πρωθυπουργό καταθέτοντας το πρόβλημα των σχολικών κτηρίων.

Ο πρωθυπουργός συνάντησε επίσης μικρούς μαθητές στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Οι μαθητές χαιρέτησαν τον πρωθυπουργό, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος τους ρώτησε για τις διακοπές του Πάσχα. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στην Αίγυπτο ο Μητσοτάκης: Τετ α τετ με Αλ Σίσι και τριμερής με Χριστοδουλίδη – Στην ατζέντα θαλάσσιες ζώνες, Λιβύη, ενέργεια και Μονή Σινά
Η στρατηγική σχέση Αθήνας, Λευκωσίας και Καΐρου και το μήνυμα σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, στον απόηχο των κινήσεων της Τουρκίας στην περιοχή
Χριστοδουλίδης, Αλ Σίσι, Μητσοτάκης
Άδωνις Γεωργιάδης κατά ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: «Αντί να μου ζητήσουν συγγνώμη, ζητούν και τα ρέστα»
Σφοδρή απάντηση του υπουργού Υγείας μετά το αίτημα για ανάσυρση της δικογραφίας των «αδιευκρίνιστων» ποσών - «Η αγωνία των Συριζαίων να περάσουν το 3% τους έχει οδηγήσει στον πλήρη παραλογισμό»
Άδωνις Γεωργιάδης 9
ΕΛΑΣ κατά Μητσοτάκη για τα μέτρα της ΔΕΘ: «Υποσχετικές αλαζονείας και παραπλάνησης»
Το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα αποδομεί τις εξαγγελίες για μισθούς, συντάξεις και Δημόσιο και αντιπαραβάλλει το δικό του πρόγραμμα - «Στασιμότητα και διαφθορά ή εντιμότητα και πρόοδος»
Μητσοτάκης, ΔΕΘ
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να ανοίξει ξανά η υπόθεση με τα «αδιευκρίνιστα» ποσά του Άδωνι Γεωργιάδη
Κλιμάκιο του κόμματος προσφεύγει στον εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος και καταθέτει αυτοτελή μηνυτήρια αναφορά - Επικαλείται «νέα κρίσιμα αποδεικτικά στοιχεία» και προαναγγέλλει νέες κινήσεις για τη Novartis
Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης
Το πολιτικό μήνυμα Πιερρακάκη για τις παροχές Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ: «Λαϊκισμός είναι να τάζεις χρήματα που δεν υπάρχουν»
«Το να μετατρέπεις την πρόοδο της οικονομίας σε καλύτερη ζωή δεν συνιστά παροχή, συνιστά υποχρέωση», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών - Οι τρεις άξονες της κυβερνητικής στρατηγικής
Κυριάκος Μητσοτάκης
39