Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με τη Δάφνη στην Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» για τα κάλαντα

Μαζί με την κόρη του Δάφνη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σήμερα, Παραμονή των Χριστουγέννων, στην Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» στον Άλιμο για να τα… ακούσει. Τα κάλαντα, φυσικά!  

Στην Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» φιλοξενούνται παιδιά που στερούνται οικογενειακής φροντίδας και προστασίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μοίρασε δώρα στα παιδιά, με τις αγκαλιές και τα χαμόγελα να μη λείπουν.

Μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κόρη του Δάφνη ήταν και η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου.

mitsotakis kalanta mitsotakis kalanta 

Ο πρωθυπουργός άκουσε τα κάλαντα των Χριστουγέννων και γιορτινά τραγούδια από τα παιδιά της μονάδας, τους μοίρασε δώρα και συζήτησε μαζί τους για τις ανησυχίες τους, το σχολείο και τα αγαπημένα τους αθλήματα.

mitsotakis kalanta mitsotakis kalanta

Τα μικρότερα παιδιά της δομής δώρισαν στον πρωθυπουργό ένα σπιτάκι φτιαγμένο από μπισκότα και ζαχαρωτά και τα μεγαλύτερα του προσέφεραν μία ζωγραφιά.

mitsotakis kalanta mitsotakis kalanta

Στη συνέχεια, τα παιδιά ξενάγησαν τον κ. Μητσοτάκη στους χώρους της μονάδας, ενώ ο πρόεδρος του ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, Γιάννης Λιβανός, και η διευθύντρια της Παιδόπολης, Μαρία Αποστολοπούλου, τον ενημέρωσαν για τη δράση της.

Δείτε και το βίντεο που ανήρτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τον Στέργιο Καλπάκη προτείνει για γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος
Για την θέση του γραμματέα αναμένεται να προτείνει τον πρώην εκπρόσωπο τύπου Στέργιο Καλπάκη, για εκπρόσωπο Τύπου τον Κώστα Ζαχαριάδη ενώ για την θέση της αναπληρώτριας γραμματέως του κόμματος, την Αναστασία Σαπούνια
Ο Στέλιος Καλπάκης 2