Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μετακόμισε στο Κολωνάκι και… “πονοκέφαλος” οι γείτονες!

Μετακόμιση για τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος πλέον αποφάσισε να φύγει από την Κηφισιά και να ζει πλέον στο Κολωνάκι.

Τις πληροφορίες μεταφέρει η στήλη του ΒΗΜΑτοδότη. Αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα:

“Ίσως να μην το έχετε ακούσει (και πώς να το ακούσετε, αφού τέτοια πράγματα δεν ανακοινώνονται), αλλά ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης προσφάτως μετακόμισε από την Κηφισιά στο Κολωνάκι και συγκεκριμένα στην οδό Λυκαβηττού.

Ήταν, βλέπετε, μακριά η Κηφισιά από τα γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς, έχανε χρόνο στη μετακίνηση και αποφάσισε να μετακομίσει πιο κοντά.

Στην αρχή της μετεγκατάστασής του στο νέο σπίτι οι γείτονες ήταν ενθουσιασμένοι, αφού εξασφάλισαν, και μάλιστα δωρεάν, φρουρά. Όταν όμως πέρασε λίγος καιρός άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι είναι μάλλον βραχνάς να έχεις έναν εν αναμονή πρωθυπουργό δίπλα στην πόρτα σου.

Δεν είναι μόνον οι αλλαγές βάρδιας που κάνουν οι φρουροί (και πολλές φορές μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα) που οι χώροι παρκαρίσματος στην πριοχή περιορίστηκαν αισθητά.

Ουδέν καλόν αμιγές κακού”.

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Απόστολος Βεσυρόπουλος: Σήμερα η κηδεία του στην Ημαθία – Η επιθυμία της οικογένειάς του για ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων
«Αυτό θα ήθελε και ο αγαπημένος μας Απόστολος που σε όλη του τη διαδρομή στάθηκε δίπλα σε αυτούς που είχαν ανάγκη και χρειάζονταν βοήθεια», ανέφερε η οικογένεια του
Απόστολος Βεσυρόπουλος
Η Ελλάδα και άλλες 24 χώρες καταδικάζουν το σχέδιο του Ισραήλ για κατασκευή 3.400 νέων κατοικιών στη Δυτική Όχθη
«Καταδικάζουμε αυτή την απόφαση και ζητούμε την άμεση αναίρεσή της με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο» τονίζεται σε ανακοίνωση που συνυπογράφουν ο Γιώργος Γεραπετρίτης και 24 ομόλογοί του
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμότριτς πάνω από χάρτη με τους ισραηλινούς εποικισμούς 3
Συγκινεί ο Τρύφων Αλεξιάδης για τον Απόστολο Βεσυρόπουλο - «Όταν αισθάνθηκα αδιαθεσία στη Βουλή μου τηλεφωνούσε να δει πώς είμαι»
Ο Τρύφων Αλεξιάδης χαρακτήρισε τον Απόστολο Βεσυρόπουλο ως έναν «σπουδαίο πολιτικό και ικανό στέλεχος του οικονομικού επιτελείου της Νέας Δημοκρατίας»
Απόστολος Βεσυρόπουλος