Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο διάλογος με πιτσιρικάδες έξω από το υπουργείο Οικονομικών – «Θα σε αξιοποιήσω, έχω τόσους τραυματισμούς»

Ο πρωθυπουργός ρώτησε δύο μαθητές για τα σχέδια τους για το μέλλον και εκείνα του απάντησαν ότι θέλουν να γίνουν φυσικοθεραπευτές
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια σύντομη συνομιλία με δύο έφηβους είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών το πρωί της Δευτέρας (17.3.25).

Την ώρα που αποχωρούσε από το υπουργείο μετά τη συνάντηση που είχε με τον νέο «τσάρο» της Οικονομίας, Κυριάκο Πιερρακάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πριν μπει στο αυτοκίνητο κοντοστάθηκε για να μιλήσει με δύο πιτσιρικάδες που βρίσκονταν στο σημείο.

«Τι τάξη πάτε;», ρώτησε τα δύο παιδιά ο πρωθυπουργός, με εκείνα να απαντούν «Δευτέρα Λυκείου».

«Και προς ποια κατεύθυνση το βλέπετε;», ρώτησε με ενδιαφέρον ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τους πιτσιρικάδες να του απαντούν «για φυσικοθεραπεία.

«Φοβάμαι πως θα σε αξιοποιήσω κάποια στιγμή, έχω τόσους τραυματισμούς!», είπε γελώντας ο πρωθυπουργός και αποχαιρέτησε τα παιδιά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με νεαρούς έξω από το υπουργείο Οικονομικών
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με νεαρούς έξω από το υπουργείο Οικονομικών / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
Ο πρωθυπουργός συζητά με νέους έξω από το ΥΠΟΙΚ
Ο πρωθυπουργός συζητά με νέους έξω από το ΥΠΟΙΚ / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)\

Σημειώνεται ότι στις δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον Κυριάκος Πιερρακάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε νέες μειώσεις φόρων, τονίζοντας πως «οι πολίτες θα δουν σύντομα το όφελος από την πάταξη της φοροδιαφυγής».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρέας Παπανδρέου ενώνει το κόμμα 30 χρόνια μετά τον θάνατό του και «κλείνει» τα εσωκομματικά μέτωπα
Το ΠΑΣΟΚ θα τιμήσει τον ιδρυτή του ως τον πολιτικό εκείνο που έδωσε περιεχόμενο στην «κοινωνική δικαιοσύνη», τη «λαϊκή συμμετοχή» και την «εθνική αξιοπρέπεια»
Αφίσα του Ανδρέα Παπανδρέου
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το PosoKanei ήρθε για να μείνει και κάθε εβδομάδα θα γίνεται καλύτερο – Επιδότηση έως και 36.000 ευρώ για την «Ανακαίνιση Κατοικίας»
«Η ακρίβεια παραμένει μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τα νοικοκυριά και δεν υπάρχουν εύκολες ή μαγικές λύσεις. Υπάρχει μόνο συνεχής προσπάθεια, σε πολλά επίπεδα ταυτόχρονα» γράφει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 40
Γιώργος Σιακαντάρης: Η βελόνα του ΠΑΣΟΚ έχει κολλήσει και όχι λόγω του Ανδρουλάκη – Δέχομαι προσωπικές επιθέσεις γι’ αυτά που λέω από το 2010
«Δέχομαι το 2026 προσωπικές επιθέσεις για απόψεις που έχω εκφράσει από τις αρχές της δεκαετίας του 2010» γράφει στην ανάρτησή του
Γιώργος Σιακαντάρης 8