Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη με Τσεφέριν, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε η διευρυμένη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με θέμα την οπαδική βία, στην οποία συμμετέχουν ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσεφέριν, αρμόδιοι υπουργοί και εκπρόσωποι των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και o πρόεδρος της UEFA θα παραχωρήσουν κοινές δηλώσεις από λεπτό σε λεπτό. 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπεί ο Αρτούρ Νταβιντιά.

Ο κ. Τσεφέριν αναμένεται να δει το απόγευμα και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο. Η σημερινή ήταν η αρχή μιας γενικότερης κυβερνητικής προσπάθειας, οι χούλιγκανς και η οπαδική βία να μείνουν εκτός γηπέδων και αθλητισμού.

Φωτογραφίες από τη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε: 

Νωρίτερα σήμερα, ο πρόεδρος της UEFA συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου:   

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος για δομικές αλλαγές που θα οδηγήσουν στην εξάλειψη της οπαδικής βίας και θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις ώστε να αλλάξει ολοκληρωτικά η φιλοσοφία των γηπέδων.

Ο πρωθυπουργός εξάλλου είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος για τον τρόπο που η ΕΛ.ΑΣ. χειρίστηκε το θέμα των Κροατών χούλιγκανς με αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Μάλιστα, τις επόμενες μέρες -και μετά την εσωτερική έρευνα στους κόλπους της αστυνομίας- αναμένονται νέες αποφάσεις για μετακινήσεις ή και αποπομπές υψηλόβαθμων αστυνομικών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Ανακριβή τα δημοσιεύματα για ακύρωση του διορισμού της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ως πρέσβειρας στην Ελλάδα» λέει το State Department
«Προσβλέπουμε στην Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για την προώθηση της ατζέντας ''Πρώτα η Αμερική'' στην εξωτερική πολιτική υπό την ιδιότητά της ως πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα»
H Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Παύλος Μαρινάκης για ΕΡΤ: Αυξήσεις, σύγχρονη οργάνωση, επιβράβευση και αξιοποίηση στελεχών
Προβλέπεται, μεταξύ άλλων, βελτίωση της εισπραξιμότητας του ανταποδοτικού τέλους με κυριότερη τον έλεγχο από ορκωτούς ελεγκτές, των καταστάσεων που παραδίδουν οι πάροχοι ενέργειας
Παύλος Μαρινάκης 1
Γεραπετρίτης για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Δεν υπάρχει περίπτωση υπαναχώρησης της Chevron – Διατηρούμε διαύλους και σε Τρίπολη και σε Βεγγάζη
Για το θέμα της Μονής της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, ο Υπουργός Εξωτερικών εκτίμησε ότι «θα υπάρξει σύντομα παρέμβαση της Αιγύπτου στην κατεύθυνση που επιθυμεί η Ελλάδα»
Ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης 1