Κυριακή, 21 Απρ.
14oC Αθήνα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη με Τσεφέριν, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη με Τσεφέριν, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε η διευρυμένη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με θέμα την οπαδική βία, στην οποία συμμετέχουν ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσεφέριν, αρμόδιοι υπουργοί και εκπρόσωποι των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και o πρόεδρος της UEFA θα παραχωρήσουν κοινές δηλώσεις από λεπτό σε λεπτό. 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπεί ο Αρτούρ Νταβιντιά.

Ο κ. Τσεφέριν αναμένεται να δει το απόγευμα και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο. Η σημερινή ήταν η αρχή μιας γενικότερης κυβερνητικής προσπάθειας, οι χούλιγκανς και η οπαδική βία να μείνουν εκτός γηπέδων και αθλητισμού.

Φωτογραφίες από τη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε: 

Νωρίτερα σήμερα, ο πρόεδρος της UEFA συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου:   

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος για δομικές αλλαγές που θα οδηγήσουν στην εξάλειψη της οπαδικής βίας και θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις ώστε να αλλάξει ολοκληρωτικά η φιλοσοφία των γηπέδων.

Ο πρωθυπουργός εξάλλου είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος για τον τρόπο που η ΕΛ.ΑΣ. χειρίστηκε το θέμα των Κροατών χούλιγκανς με αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Μάλιστα, τις επόμενες μέρες -και μετά την εσωτερική έρευνα στους κόλπους της αστυνομίας- αναμένονται νέες αποφάσεις για μετακινήσεις ή και αποπομπές υψηλόβαθμων αστυνομικών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις