Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Κυριάκος Μητσοτάκης στη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη: «Το κορδόνι σου πρόσεξε»

Κυριάκος Μητσοτάκης στη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη: «Το κορδόνι σου πρόσεξε»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στην Τήνο με κατοίκους του νησιού να τον υποδέχονται και τις τηλεοπτικές κάμερες να ακολουθούν το κάθε του βήμα…

Ολοκληρώθηκε η τέλεση της Πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο νησί της Μεγαλόχαρης, την Τήνο, προεξάρχοντος του μητροπολίτη Σύρου – Τήνου Δωροθέου, ενώ συμπροσευχήθηκαν οι μητροπολίτες Σερβίων και Κοζάνης Παύλος, Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγος, Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων Νεκτάριος. 

Στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμού του καταδρομικού «Έλλη» παρίστανται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκος Δένδιας, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωσταντίνο Φλώρο. Μαζί με τον πρωθυπουργό βρίσκεται και η κόρη του Δάφνη.

Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε «χρόνια πολλά» σε όλους και παρέπεμψε τους δημοσιογράφους στη δήλωση που θα κάνει μετά την ολοκλήρωση των εορτασμών όταν αυτοί του ζήτησαν να τους πει κάτι.

Ανάμεσα στους δημοσιογράφους ήταν και η Ρένα Κουβελιώτη από τον Alpha με τον πρωθυπουργό να παρατηρεί ότι τα κορδόνια των παπουτσιών της είχαν λυθεί. «To κορδόνι σου πρόσεξε» ακούστηκε να λέει στη δημοσιογράφο με εκείνη να χαμογελά και να εξηγεί ότι έχασε για λίγο την ισορροπία της επειδή κάποιος την πάτησε. Δείτε το στιγμιότυπο στο 03:55 στο παρακάτω βίντεο.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις