Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Κυριάκος Μητσοτάκης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Οι υπερδυνάμεις, ο Μπάτμαν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Κυριάκος Μητσοτάκης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Οι υπερδυνάμεις, ο Μπάτμαν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Δευτέρας (15.05.2023). Εκεί τον περίμενε και ο 8χρονος Σπύρος Ντούγιας, ο οποίος έγινε γνωστός από την τηλεοπτική σειρά “Άγριες Μέλισσες” και του πήρε μία… μίνι συνέντευξη.

“Θα ήθελα να είμαι επαγγελματίας μπασκετμπολίστας, αλλά δεν παίζω πολύ καλό μπάσκετ. Αν έκανα κάτι διαφορετικό, θα ήθελα να είμαι καθηγητής πανεπιστημίου”, απάντησε στην ερώτηση τι θα ήθελε να κάνει, αν δεν είχε ασχοληθεί με την πολιτική. 

Για το ποια υπερδύναμη θα ήθελε να έχει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχτηκε ότι “θα ήθελα να ταξιδεύω στο χρόνο, να μπορώ να πηγαίνω πίσω, αλλά και μπροστά. Να δω πώς θα είναι η Ελλάδα σε 20 χρόνια…”, ενώ ο αγαπημένος του σούπερ ήρωας είναι “ο Μπάτμαν, και μου αρέσουν πολύ και οι ταινίες του”. 

Ο Σπύρος Ντούγιας ζήτησε στη συνέχεια από τον Πρωθυπουργό να καταργήσει την Τράπεζα Θεμάτων, γιατί η 15χρονη αδερφή του, η Άννα, διαβάζει πάρα πολύ και… δεν τον αφήνει να κοιμηθεί. Ωστόσο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είπε ότι “δεν μπορώ να καταργήσω την Τράπεζα Θεμάτων”.

Ερωτηθείς για το bullying, τόνισε ότι “καθώς θα μεγαλώνετε θα πρέπει να μάθετε ότι τις διαφορές μας δεν τις λύνουμε με το ξύλο. Να απομονώνετε αυτούς που κάνουν bullying. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν με το να είμαστε ανεκτικοί, γιατί πολλές φορές το bullying έχει να κάνει με τη διαφορετικότητα. Άρα δεχόμαστε ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί και ίσοι”, ενώ για το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί η γυμναστική από μάθημα αυτοάμυνας στα σχολεία, εξήγησε ότι “είναι καλό να μην φτάνεις στο σημείο να χρειάζεσαι την αυτοάμυνα. Και καλό είναι να κάνουμε παραπάνω γυμναστική, γιατί είναι η καλύτερη εκτόνωση”.

 

Όσο για τους αθλητές που έχει γνωρίσει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στάθηκε στη συνάντηση του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: “Είναι πανύψηλος, συμπαθέστατος, τρομερά σεμνός και μου έχει κάνει δώρο ένα ζευγάρι παπούτσια με την υπογραφή του”.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

 

 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις