Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Κυριάκος Πιερρακάκης: Στραβοπάτησε και υπέστη κάταγμα το πόδι του

Κυριάκος Πιερρακάκης: Στραβοπάτησε και υπέστη κάταγμα το πόδι του

«Στραβά» πήγε η επίσκεψη του Κυριάκου Πιερρακάκη στη Νάξο, όπου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (04.10.2022) για την παρουσίαση του «Naxos, Smart Island», του προγράμματος της Amazon για να γίνει το ελληνικό νησί… έξυπνο.

Για το ατύχημα που είχε στη Νάξο, ενημέρωσε ο ίδιος ο Κυριάκος Πιερρακάκης με ανάρτησή του στα social media. Όπως ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στραβοπάτησε με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα κοντά στον αστράγαλο.

Ύστερα από ένα στραβοπάτημα, πήγε στο νοσοκομείο και οι ακτινογραφία έδειξε κάταγμα έξω σφυρού. Στον Κυριάκο Πιερρακάκη τοποθετήθηκε νάρθηκας και θα κάνει κι άλλες εξετάσεις.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Πιερρακάκη

«Ένα στραβοπάτημα στη Νάξο το βράδυ της Τρίτης οδήγησε στο να μεταφερθώ στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου για ακτινογραφίες, στις οποίες απεικονίστηκε κάταγμα έξω σφυρού. Έγινε ακινητοποίηση του ποδιού με νάρθηκα και παραπέμφθηκα για περαιτέρω απεικονιστικές εξετάσεις. Ευχαριστώ θερμά το προσωπικό του ΓΝ-ΚΥ Νάξου και ειδικά τον ορθοπαιδικό Βασίλη Ραπτάκη».

 

Τον… «μάτιασε» ο Άδωνις

Λίγη ώρα πριν από το ατύχημά του, ο Κυριάκος Πιερρακάκης είχε μιλήσει στο cyclades24.gr μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη για το πρόγραμμα της Amazon να γίνει η Νάξος το πρώτο «έξυπνο» νησί στον κόσμο.

Και αφού τελείωσαν τις δηλώσεις τους, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Κυριάκο Πιερρακάκη. «Είναι υπουργάρα, τι να λέμε» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, με τον συνάδελφό του να ξεσπά σε γέλια.

Τα οποία, δυστυχώς, του βγήκαν… «ξινά».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις