Πολιτική

Κύριε Τσίπρα αξιολογήστε ΤΩΡΑ τους υπουργούς και στείλτε στο σπίτι τους ανίκανους

Στο πρώτο εξάμηνο ήταν η διαπραγμάτευση με τους …Θεσμούς που κατ΄ ομολογία και του ίδιου του πρωθυπουργού, απορρόφησε σχεδόν κάθε κυβερνητική ζωτικότητα με αποτέλεσμα σε πολλούς άλλους τομείς της κυβερνητικής δραστηριότητας το παραγόμενο έργο να είναι μηδενικό.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε πως δεν θα ξανασυμβεί. Ελα, όμως που άλλαι οι βουλαί του πρωθυπουργού και άλλες οι πράξεις υπουργών. Το κυβερνητικό έργο αυτή τη φορά φαίνεται πως κινδυνεύει να ρουφηχτεί στην κινούμενη άμμο των ¨κόκκινων¨ δανείων και των ισοδυνάμων για το ΦΠΑ στην εκπαίδευση.

Στους τομείς αυτούς υπάρχει μία υπερκινητικότητα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν ακόμα αποφάσεις και πολύ φοβάμαι πως το τελικό συμπέρασμα θα είναι ¨ώδινεν όρος και έτεκεν μυν».

Σε πολλούς τομείς και μάλιστα σε αυτούς που όχι μόνο η κυβέρνηση, αλλά και η κοινωνία θεωρεί ως καθοριστικούς για την έξοδο από την κρίση και την υιοθέτηση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου το έργο είναι ανύπαρκτο.
Δυστυχώς η κυβερνητική δραστηριότητα περιστρέφεται στον αέρα σαν σκαπτικό μηχάνημα που δεν αγγίζει τη γη, τη στιγμή που η ανάγκη επίλυσης των προβλημάτων, της αλλαγής, των μεταρρυθμίσεων είναι πιεστική.

Κύριε Τσίπρα επιτέλους αξιολογήστε ΤΩΡΑ τους υπουργούς σας και όσους δεν παράγουν έργο να τους στείλετε στα σπίτια τους. Σε πολλούς ύστερα από την αποτυχία τους στην πρώτη διακυβέρνηση, τους δώσατε μία δεύτερη ευκαιρία. Αν δεν την αρπάξουν από τα μαλλιά το πρόβλημα είναι δικό τους και όχι δικό σας. Η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει στο θάλαμο αναμονής των υπουργικών γραφείων.

Επιτέλους οι αναποτελεσματικοί θεωρητικολογούντες ας πάνε στα σπίτια τους και από εκεί ας βγαίνουν κάθε μέρα και όλη μέρα σε κανάλια, ραδιόφωνα, sites, ακόμα και στα καφενεία της γειτονιάς να λένε τις απόψεις τους. Στα υπουργεία βρέθηκαν για να κάνουν έργο, να παράγουν κυβερνητική πολιτική και προπαντός να εφαρμόζουν προγράμματα. Οποιος δεν το κατάλαβε και επιμένει να κινείται λες και βρίσκεται ακόμα στην αντιπολίτευση, να εγκαταλείψει την υπουργική καρέκλα.
Κύριε πρωθυπουργέ έργο, καθότι όπως συνηθίζετε εσείς οι πολιτικοί να λέτε, οι πολιτικοί κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Και ως τώρα με εξαίρεση την ανακεφαλαιοποίηση ακούσαμε πολλά λόγια, αλλά έργο χειροπιαστό και αποτελεσματικό ακόμα δεν είδαμε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ κατά ΕΛΑΣ για δήλωση Μπίστη: «Είναι επίσημη θέση ότι δεν πρέπει να προχωρήσει το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου;» 
Η Χαριλάου Τρικούπη ζητά διευκρινίσεις από το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, μετά την ανάρτηση για την ηλεκτρική διασύνδεση και τα περί «win win» λύσεις με την Τουρκία
Νίκος Μπίστης
Μετωπική σύγκρουση κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για τα περί τροπολογίας υπέρ Ντίλιαν: «Κατεβαίνετε τα σκαλοπάτια της απελπισίας μετά από κάθε δημοσκόπηση»
Κυβερνητικές πηγές απορρίπτουν τις αιχμές της Χαριλάου Τρικούπη περί τροπολογίας για τον Ταλ Ντίλιαν, κάνοντας λόγο για θέμα που έχει επανειλημμένως διαψευστεί
Μέγαρο Μαξίμου
ΠΑΣΟΚ: «Αληθεύει η μεθόδευση να πέσει στα μαλακά ο Ισραηλινός απόστρατος που εκβιάζει δημόσια τον πρωθυπουργό;»
Η Χαριλάου Τρικούπη ζητά απαντήσεις από την κυβέρνηση για τις πληροφορίες περί τροπολογίας υπέρ του ιδρυτή της Intellexa, κάνοντας λόγο για «ύστατο σκαλοπάτι παρακμής»
Γραφεία ΠΑΣΟΚ, Χαριλάου Τρικούπη