Πολιτική

Κυβέρνηση και κόμματα καταδικάζουν την επίθεση στο ΠΑΣΟΚ

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη δολοφονική επίθεση εναντίον αστυνομικών στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, που φρουρούσαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ» αναφέρει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι «τέτοιες ενέργειες δεν κάμπτουν το φρόνημα των ελληνικών Αρχών, που το τελευταίο διάστημα έχουν αποδείξει πως επιτελούν επιτυχώς το καθήκον τους».

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στον αστυνομικό που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης» καταλήγει η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Το ΚΚΕ «καταδικάζει την ένοπλη επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού. Πρόκειται για ενέργεια που δημιουργεί ερωτηματικά για τους δράστες και τις επιδιώξεις αυτής της επίθεσης» αναφέρει σχόλιο του γραφείου Τύπου του κόμματος, καταλήγοντας: «Το ΚΚΕ εύχεται ταχεία ανάρρωση στον τραυματία αστυνομικό».

Με… καυστικό τρόπο σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μέσω twitter. «Έχει παγωνιά, το ξέρω. Πολλοί δεν έχουν πάει στη δουλειά. Κάποιος όμως να ειδοποιήσει τον κ. Τόσκα ότι τώρα βγήκαν και καλάσνικοφ στο κέντρο».

«H Δημοκρατική Αριστερά καταδικάζει απερίφραστα τη νέα επίθεση με καλάσνικοφ κατά των αστυνομικών στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, η οποία αποτελεί ξεκάθαρα μια δολοφονική, τρομοκρατική, επίθεση εις βάρος της δημοκρατίας. Η κυβέρνηση συνεχίζει να αδιαφορεί για την δημιουργία γκέτο στο κέντρο της Αθήνας βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Οι ευθύνες της είναι μεγάλες καθώς παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις παρουσιάζει πλήρη αδυναμία να αντιμετωπίσει το γαϊτανάκι των επιθέσεων, στερώντας από τους πολίτες το δικαίωμα στην ασφάλεια. Ευχόμαστε περαστικά στον αστυνομικό και σύντομη αποκατάσταση της υγείας του», αναφέρει η ΔΗΜΑΡ σε ανακοίνωσή της.

Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου, μέσω twitter σχολίασε: “Περαστικά στον τραυματία αστυνομικό. Η στοχοποίηση και απαξίωση της πολιτικής ζωής της Ελλάδας, βούτυρο στο ψωμί παρακρατικών δραστών”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης: Από την 1η Σεπτέμβρη η υποχρεωτική ηλεκτρονική καταχώρηση διαγνωστικών εξετάσεων – «Τί αμορφωσιά έχουν κάποιοι»
«Αντί να πουν μπράβο αρχίζουν από κάτω και υβρίζουν με θεωρίες συνωμοσίας για τις Ασφαλιστικές, τα προσωπικά δεδομένα», γράφει ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης 13
Ο 20λογος του Αλέξη Τσίπρα: Η στρατηγική της ανατροπής, το οικονομικό πρόγραμμα και η υπόσχεση για ένα «σοκ εντιμότητας»
Ο πρώην πρωθυπουργός φιλοδοξεί ο «20λογος» του να λειτουργήσει ταυτόχρονα ως πρόγραμμα διακυβέρνησης και ως συμβόλαιο πολιτικής αξιοπιστίας και να ενώσει την κοινωνική ατζέντα με τη θεσμική υπόσχεση
Αλέξης Τσίπρας 27
Μη κρατικά πανεπιστήμια: «Συνταγματικό το πλαίσιο, δεν θα χαθεί το ακαδημαϊκό έτος» λέει το υπουργείο Παιδείας μετά την ακύρωση τριών αδειών από το ΣτΕ
Σε ζητήματα της διοικητικής διαδικασίας και όχι στον νόμο αποδίδει το υπουργείο τις πλημμέλειες που εντόπισε το δικαστήριο
Πανεπιστήμιο 36
Ο Μητσοτάκης κάλεσε τον Βαρθολομαίο να στεφανώσει Κωνσταντίνο και Σάκκαρη τον Σεπτέμβριο του 2027: «Ίσως, αν έχω υγεία, θα δούμε»
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης αποκάλυψε την πρόσκληση του πρωθυπουργού για τον γάμο, ο οποίος προγραμματίζεται για το φθινόπωρο του προσεχούς έτους
Κυριάκος Μητσοτάκης και Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
179
Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τη Δούρου, τον Πολάκη και τον Παππά: «Επιστρέφουμε, προχωράμε»
Με πρωταγωνιστές τη Ρένα Δούρου, τον Παύλο Πολάκη και τον Νίκο Παππά, η Κουμουνδούρου εγκαινιάζει νέα επικοινωνιακή καμπάνια, επιχειρώντας να αντιστρέψει την εικόνα αποσυσπείρωσης
Έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
81