Πολιτική

ΛΑΕ: Για γέλια και για κλάματα η τοποθέτηση της ΕΛΑΣ για τις παρακολουθήσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη

«Η κυβέρνηση, αντί να απαντήσει η ίδια στις καταγγελίες του Παναγιώτη Λαφαζάνη, σιωπά ένοχα και συνένοχα» αναφέρει το γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε., σε σχέση με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. στην οποία υπογραμμίζεται πως «οι ισχυρισμοί του κυρίου Παναγιώτη Λαφαζάνη σε χθεσινή συνέντευξη του σε κυριακάτικη εφημερίδα περί παρακολούθησης των τηλεφώνων του, είναι παντελώς αβάσιμοι και σε ουδεμία περίπτωση ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Η λακωνική τοποθέτηση της ΕΛ.ΑΣ., η οποία διαψεύδει τις παρακολουθήσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη, είναι απλώς για γέλια και για κλάμματα», αναφέρει η ΛΑΕ τονίζοντας πως «αλίμονο, αν η ΕΛ.ΑΣ. αναγνώριζε επισήμως και δημοσίως ότι παρακολουθεί τα τηλέφωνα του γραμματέα του Π.Σ. της ΛΑ.Ε.

Ποτέ και πουθενά καμιά Ασφάλεια και καμιά κρατική υπηρεσία και στα πιο μαύρα καθεστώτα δεν έχει αναγνωρίσει και επιβεβαιώσει παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων.»

«Όπως η ΕΛ.ΑΣ. δεν θα αναγνώριζε ποτέ ότι καμεραμάν, video, κινητά και μαγνητόφωνα παρακολουθούσαν και κατέγραφαν συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις μελών και στελεχών της ΛΑ.Ε. και προσωπικά την δράση του Παναγιώτη Λαφαζάνη, αν το αμαρτωλό «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» δεν συνέτασσε δικογραφία, στην οποία έπρεπε, δήθεν, να στοιχειοθετήσει τις κατασκευασμένες στα άδυτα του Μαξίμου κατηγορίες σε βάρος του Παν. Λαφαζάνη και συναγωνιστών του», αναφέρει μεταξύ άλλων η ΛΑΕ και καταλήγει αναφέροντας πως «οι πολιτικές μέρες μια κυβέρνησης ψέματος, ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου και αποικιοποίησης της χώρας είναι μετρημένες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η τρόικα Δούρου, Παππά, Πολάκη πήρε τα κλειδιά του ΣΥΡΙΖΑ - Τα τρία καθοριστικά βήματα της νέας ηγετικής ομάδας
Η νέα πλειοψηφία στήνει τον μηχανισμό της επόμενης ημέρας, επαναφέρει τον Παύλο Πολάκη στην πρώτη γραμμή και ανοίγει τη μάχη της διαδοχής, ενώ οι αποχωρήσεις συνεχίζονται και η εσωκομματική σύγκρουση περνά σε νέα φάση
Παύλος Πολάκης και Νίκος Παππάς
Τσίπρας από τη Μυτιλήνη: «Θα στηρίξουμε την Ελλάδα της παραγωγής απέναντι στην Ελλάδα της λαμογιάς»
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για ακρίβεια, διαφθορά και θεσμούς – Ειδικές αναφορές στα προβλήματα της Λέσβου, του πρωτογενούς τομέα, του μεταφορικού ισοδύναμου και της δημόσιας υγείας
Τσίπρας από τη Μυτιλήνη: «Θα στηρίξουμε την Ελλάδα της παραγωγής απέναντι στην Ελλάδα της λαμογιάς»
38
Κύμα παραιτήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρούν η αναπληρώτρια γραμματέας Αναστασία Σαπουνά και άλλα 5 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας
Οι παραιτηθέντες υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να συμμετέχουν σε ένα κόμμα όπου, όπως αναφέρουν, «η μειοψηφία επιδιώκει να καταστρατηγήσει τις δημοκρατικά ειλημμένες αποφάσεις»
Αναστασία Σαπουνά 8