Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Λαφαζάνης κατά Τσίπρα για τον ανασχηματισμό και Παπαδημούλης κατά Λαφαζάνη

Πηγή Eurokinissi
Πηγή Eurokinissi

Ανασχηματισμός χωρίς Αριστερή Πλατφόρμα αναφέρει δεικτικά για τον Α. Τσίπρα ο ”Iskra”, ενώ ο Παπαδημούλης με tweet επιτίθεται σε Λαφαζάνη, Στρατούλη και Ήσυχο που ψήφισαν όχι αλλά δεν παραιτήθηκαν.

Δίνουν και παίρνουν οι φαρμακερές βολές εντός ΣΥΡΙΖΑ και μεταξύ των 2 στρατοπέδων, τους ”προεδρικούς” και την Αριστερή Πλατφόρμα που έχει ως επικεφαλής τον Π. Λαφαζάνη.
Απόδειξη είναι το άρθρο που ανέβασε η ιστοσελίδα ”Iskra” που εκφράζει την Αριστερή Πλατφόρμα. Ο τίτλος του άρθρου είναι σαφής: Ανασχηματισμός χωρίς Πλατφόρμα, και ακολουθεί ο υπότιτλος : Απομακρύνθηκαν Λαφαζάνης, Στρατούλης και Ήσυχος.

Χωρίς κανένα σχόλιο παραθέτουμε τι γράφει αμέσως μετά ο ”Iskra” για τον ανασχηματισμό.
Μοναδικός στόχος του ανασχηματισμού ήταν η απομάκρυνση από την κυβέρνηση των Λαφαζάνη, Στρατούλη, Ήσυχου και η αντικατάσταση της παραιτηθείσας, για τους γνωστούς πολτικούς λόγους, Βαλαβάνη.
Όσο κι αν η απομάκρυνση των “τριών” ήταν περίπου αναμενόμενη, μετά και την διαφοροποίησή τους στις ψηφοφορίες στη Βουλή για το νέο μνημόνιο, το οποίο και καταψήφισαν, δεν παύει η απομάκρυνσή τους να έχει βαρύνουσα πολιτική σημασία με αυτονόητο πολιτικό πρόσημο.

Συνεργάτες του Παναγ. Λαφαζάνη υπογράμμιζαν ότι για τον ίδιο η διατήρηση θέσεων και αξιωμάτων δεν μπορεί να έχει ως αντάλλαγμα εκπτώσεις σε όσα ο ίδιος θεωρεί ζητήματα αρχών για την Αριστερά και θεμελιώδη συμφέροντα για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας”.

Τα δηλητηριώδη σχόλια του ”Iskra” δεν άφησε αναπάντητα ο Δ. Παπαδημούλης. Με ανάρτηση του στο Twitter το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ειρωνεύεται τους υπουργούς που ψήφισαν όχι και δεν παραιτήθηκαν.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε