Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Λαπαβίτσας: Δεν έχω ψύχωση με τη δραχμή, αλλά αν μας αναγκάσουν…

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Επιμένει στην άποψη ότι η έξοδος απ’ το ευρώ μπορεί να είναι καλύτερη λύση για τη χώρα από μια κακή συμφωνία ο Κώστας Λαπαβίτσας. Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει ότι η έξοδος από την ευρωζώνη, αν και επώδυνη μπορεί να είναι μια επιλογή για τη χώρα.

“Αν αναγκαστούμε να πάμε εκεί, αν οι δανειστές μας αναγκάσουν να πάμε εκεί λόγω της στάσης τους τότε θα πρέπει να υπάρξει εθνική και κοινωνική συσπείρωση για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση” είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στα Parapolitika 90,1 και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο Κ. Λαπαβίτσας.
“Δεν έχω καμία ψύχωση με τη δραχμή” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαπαβίτσας τονίζοντας πως “εάν υπάρξει πρόταση σοβαρή που να λέει άρση λιτότητας, διαγραφή ή διευθέτηση του χρέους και ανάπτυξη δηλαδή επενδύσεις κανείς δεν είναι παλαβός να θέλει να πάει σε μια κατάσταση ακαθόριστη με ένα σωρό παρενέργειες κοκ”
Την ίδια ώρα ωστόσο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι τα σημάδια απ’ τη διαπραγμάτευση δεν δείχνουν καλή συμφωνία. “Αν έχουμε σκληρή λιτότητα και δυστυχώς τα σημάδια δεν είναι καλά , αν δηλαδή η ευρωζώνη συνεχίσει να συμπεριφέρεται με τρόπο στυγνό και κατά την άποψή μου βλακώδη, αν γίνει αυτό τότε ναι η Ελλάδα θα πρέπει να εξετάσει σοβαρά την προοπτική εθνικού νομίσματος γιατί θα αυτοκτονήσει αλλιώς” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε