Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Λιαργκόβας τέλος από το γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής

Λιαργκόβας τέλος από το γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής

Tίτλοι τέλους για τον καθηγητή Παναγιώτη Λιαργκόβα από την θέση του επικεφαλής του Γραφείου παρακολούθησης του Προϋπολογισμού του Κράτους της Βουλής.

Η πενταετής θητεία του έληξε από το Νοέμβριο και όπως έγινε γνωστό δεν θα ανανεωθεί. Θα παραμείνει στην θέση του μέχρι να τοποθετηθεί ο νέος συντονιστής.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κυβέρνηση είχε πολλές φορές δυσαρεστηθεί από τις οικονομικές εκθέσεις του Γραφείου καθώς χαλούσαν την επικοινωνιακή ρητορική της για την πορεία της ελληνικής Οικονομίας.

Πρόσφατα, η τριμηνιαία έκθεση του Γραφείου και τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν και τα συμπεράσματα στα οποία κατέληγε, προκάλεσε την ανοικτή σύγκρουση με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και το Μαξίμου. Θέση πήρε και με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, δείχνοντας ότι πολύ σύντομα   ο κ. Λιαργκόβας θα αποτελούσε παρελθόν για το Γραφείο της Βουλής.

Για να γίνει η αντικατάσταση του κ. Παναγιώτη Λιαργκόβα θα πρέπει να αλλάξει ο ΚτΒ για αυτό συνεδρίασε και η σχετική Επιτροπή της Βουλής υπό την προεδρία του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και των Αντιπροέδρων της Βουλής.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις