Πολιτική

Η… λιγούρα του Βαρουφάκη στο Eurogroup! (ΦΩΤΟ)

Λίγο το άγχος για το αποτέλεσμα της συνεδρίασης του Eurogroup, λίγο η κούραση... ο Γιάννης Βαρουφάκης αισθάνθηκε μια λιγούρα και... τσίμπησε ένα μπισκότο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που βρίσκονται στις Βρυξέλλες, παρακολουθούν κάθε κίνηση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, ο οποίος είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς το σημερινό Eurogroup είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τη χώρα μας.

Έτσι, από τον φωτογραφικό φακό δεν θα μπορούσε να ξεφύγει η… λιγούρα του Γιάνη Βαρουφάκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα 7
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία
«Tα έργα συνδεσιμότητας δεν πρέπει να γίνονται όμηροι των διαφορών που ενδεχομένως έχουμε για περιοχές όπου δεν έχει γίνει οριοθέτηση»
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία 33