Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

LIVE – Βουλή: Αρχίζει η ονομαστική ψηφοφορία για τα άρθρα του πολυνομοσχεδίου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

– Σε ρυθμούς… ψηφοφορίας κινείται το ελληνικό Κοινοβούλιο
– Συνεχίzεται η συζήτηση στην Ολομέλεια για το πολυνομοσχέδιο που έχει ήδη προκαλέσει σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση
– Ξανά… “μαύρα μεσάνυχτα” αναμένεται να ξεκινήσει η ψηφοφορία
– “Τώρα είστε μόνοι σας” λέει ουσιαστικά η αντιπολίτευση στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ
– Εν τω μεταξύ στη Βουλή μαίνεται ο “πόλεμος” που έχει κηρύξει η αντιπολίτευση για τα πόθεν έσχες
– Ευθεία επίθεση Τσίπρα στην αντιπολίτευση: “Τώρα παριστάνετε τους αντι-μνημνονιακούς;”
– Δείτε λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στην Ολομέλεια

Με φόντο την ψηφοφορία που αναμένεται να γίνει ξανά… άγρια μεσάνυχτα, συνεχίζεται η συζήτηση στην Βουλή για το πολυνομοσχέδιο. Ένα πολυνομοσχέδιο που έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ της συγκυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.

Αν δεν γίνει κάποια… θεαματική ανατροπή, σύσσωμη η αντιπολίτευση αναμένεται να καταψηφίσει απόψε το βράδυ, με το “μήνυμα” προς την κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να είναι πως η ανοχή… τελείωσε.

Εκτός από την αποψινή ψηφοφορία, ωστόσο, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς ο “πόλεμος” για τα πόθεν έσχες. Στην συζήτηση στο Κοινοβούλιο οι “μάχες” ήταν ουκ ολίγες με την αντιπολίτευση να κάνει λόγο για “Αριστερά των εκατομμυρίων”.

Το Μαξίμου δεν έμεινε… άπραγο και με αιχμηρή ανακοίνωσή του αναφέρει: “Κόλλησε η βελόνα στη Νέα Δημοκρατία, και επαναλαμβάνουν τα ίδια θεσμικά ατοπήματα και μάλιστα κατά λέξη. Δεν φτάνει που τα στελέχη της δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, οι επιθεωρητές Κλουζώ του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επαναλαμβάνουν τον εαυτό τους”.

Επίσης, στην ομιλία του ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα των κομμάτων που ψήφισαν υπέρ της συμφωνίας τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και τώρα “παριστάνουν τους αντι-μνημονιακούς”.

Απαντήσεις δόθηκαν από τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος πήρε τον λόγο στην Ολομέλεια και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης.

Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από την συντακτική ομάδα του newsit.gr

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε