Πολιτική

Λοβέρδος: Αν έμενα στο ΠΑΣΟΚ θα αντιδικούσα – Με τον Ανδρουλάκη ήμασταν 2 ξένοι στο ίδιο κόμμα

Για την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μίλησε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε πως και να έμενα στο ΠΑΣΟΚ, θα αντιδικούσε, και πως θα αποχωρούσε ακόμα κι αν εκλεγόταν βουλευτής.

Μάλιστα χαρακτήρισε «πράξη απελευθέρωσης» την αποχώρησή λέγοντας ότι έγινε με τρόπο «βελούδινο» όπως το επέλεξε ο ίδιος, καθώς δεν είχε διάθεση για αντιδικίες με το κόμμα, στο οποίο πέρασε όλη του της ζωή.

Σχετικά με τους λόγους αποχώρησης, όπως είπε τους ανέφερε στην επιστολή που έστειλα στον Νίκο Ανδρουλάκη και η οποία πρέπει να παραμείνει εμπιστευτική. «Ήμασταν δύο ξένοι στο ίδιο κόμμα για πολιτικούς λόγους, το ΠΑΣΟΚ έληξε» είπε χαρακτηριστικά.

«Έγραψα στη δημόσια ανακοίνωση ότι είναι αμιγώς πολιτικοί οι λόγοι, δεν θα τους πω» τόνισε.

Για το πολιτικό του μέλλον ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε ότι δεν εγκαταλείπει την πολιτική, παραμένει «απολύτως ενεργός πολιτικά».

Σχολιάζοντας τα σενάρια συμπόρευσης με την ΝΔ σημείωσε πως δεν έχει απαντήσει κο ούτε θα απαντήσει αλλά «θα διατυπώνω τις απόψεις μου, με βάση τις απόψεις μου θα κριθούν κάποια πράγμα που έχουν κάνουν με το μέλλον».

Υποστήριξε επίσης πως δεν έχει κανένα δεύτερο νόημα η φωτογραφία με τον Άδωνι Γεωργιάδη και πως είχε καλέσει απλά ως ένα πρώην υπουργό Εργασίας.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό: Θέλω χειροπιαστά αποτελέσματα, θα επιβλέπω προσωπικά – Κρίσιμο το ύφος και οι συμπεριφορές στη δημόσια σκηνή
«Καλωσορίζω τη γενιά των 40άρηδων», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση βρίσκει ξανά τον καθαρό της ορίζοντα με σύνθημα «πιο γρήγορα, πιο τολμηρά»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο
Οι εντυπωσιακές παρουσίες στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, η απουσία της Τζένης Μπαλατσινού και ο ακομπλεξάριστος Αρίστος Δοξιάδης
Η έγκυος σύζυγος του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, η εγκυμονούσα υπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου με τον σύζυγό της και οι ξεχωριστές ενδυματολογικές επιλογές συγγενών
Στιγμιότυπα από την ορκωμοσία στο Προεδρικό Μέγαρο