Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Λοβέρδος για ΣΥΡΙΖΑ: «Πόλεμο θέλουν; Πόλεμο θα έχουν»

Λοβέρδος για ΣΥΡΙΖΑ: «Πόλεμο θέλουν; Πόλεμο θα έχουν»

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος καταγγέλλοντας πως πολεμούν την υποψηφιότητά του στον βόρειο τομέα Αθήνας γιατί τον θεωρούν πολιτικό εμπόδιο.

Ο κ. Λοβέρδος σήμερα από τη Βουλή απάντησε στο σχόλιο της Όλγας Γεροβασίλη στο ΣΚΑΙ, η οποία είχε πει στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Μάντζου «δείτε εσείς στο ΠΑΣΟΚ τι θα κάνετε με τον κ. Λοβέρδο και αφήστε εμάς».

Όπως τόνισε ο κ. Λοβέρδος μιλώντας στη Βουλή για την τροπολογία επί της ρύθμισης για το κόμμα Κασιδιάρη «το 2015 στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, όταν δεν ήταν σίγουρο ότι θα μπουν στη Βουλή οι ΑΝΕΛ και γίνονταν συζητήσεις για το εάν θα γίνει συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν δεν θα είχαμε αντίρρηση, αλλά χωρίς τον Λοβέρδο και τον Βενιζέλο. Δύο χρόνια μετά, πάλι από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι Λοβέρδος και Βενιζέλος επιχειρήθηκε να στηθούν στον τοίχο, ανεπιτυχώς. Στη συνέχεια, όταν διεκδίκησα την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε τοποθετήσεις γιατί δεν πρέπει να εκλεγώ. Στη συνέχεια, δικά τους site έλεγαν γιατί δεν πρέπει να μπω στα ψηφοδέλτια».

Για να προσθέσει ο Ανδρέας Λοβέρδος: «Και τώρα, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ να πει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πρόβλημα μαζί μου γιατί είμαι κακός. Και συριζαϊκά σάιτ επιφανών στελεχών προκρίνουν ανθυποψηφίους μου, αντ’ εμού. Θα πάρουν την απάντηση στις 21 Μαΐου, αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέπτονται διότι αποκαλύπτει το πρόβλημά τους. Λανθάνουν όμως.

Δεν είμαι εγώ το πρόβλημά τους, είναι η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων της δημοκρατικής παράταξης, του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Πόλεμο θέλουν; Πόλεμο θα έχουν. Είμαι πάρα πολύ πρόθυμος σε αυτά και αγαπώ τις συγκρούσεις. Αλλά οι ευγενέστερες συγκρούσεις είναι προτιμότερες».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις