Πολιτική

Λοβέρδος: Το ΠΑΣΟΚ ούτε εκβιάζεται ούτε απειλείται – Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Τσαπανίδου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Βάθυνε τη ρήξη με τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Ανδρέας Λοβέρδος. Σε παρέμβασή του στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στην Κουμουνδούρου, προειδοποιώντας ότι «έχουν διαλέξει έναν πολύ κακό δρόμο», καθώς είναι «συνηθισμένοι να βαδίζουν στον βούρκο».

Χαρακτηριστικά, ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε πως «όλα τα έχουμε ζήσει προ των εκλογών, αλλά να μας εκβιάζουν πριν τις εκλογές δεν μας έχει τύχει ξανά. Το ΠΑΣΟΚ ούτε εκβιάζεται ούτε απειλείται από κανέναν και για κανέναν».

Χαρακτήρισε τις δηλώσεις της Πόπης Τσαπανίδου ως «βρώμικα μισόλογα, απαράδεκτες και καταδικαστέες» και πρόσθεσε:

«Δεν είναι πρώτη φορά που το κάνει. Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά, αλλά δεν το ελπίζω. Είναι δηλώσεις ευθέως ανάλογες με το κόμμα που εκπροσωπεί. Πολύ κακό δρόμο έχει διαλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι συνηθισμένος να βαδίζει στον βούρκο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Ακολουθήσαμε τα πρωτόκολλα» υποστηρίζει ο Ντόκος, τι απαντούν οι Ρώσοι φαρσέρ και τα σφοδρά «πυρά» της αντιπολίτευσης
Το Μαξίμου μιλά για υβριδική επίθεση, οι Vovan & Lexus αμφισβητούν την εκδοχή της κυβέρνησης και η αντιπολίτευση κλιμακώνει την πίεση για παραίτηση του γενικού γραμματέα Εθνικής Ασφάλειας
Θάνος Ντόκος
81