Τετάρτη, 8 Μαΐ
21oC Αθήνα

Μαξίμου κατά Μητσοτάκη για το “πέτσινο” γκολ του ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μετά το “άντε και σε πρωινάδικο” ήρθε το “άντε και στη Δίκη της Δευτέρας”, με την ειρωνεία του Μαξίμου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη να… συνεχίζεται. Και αυτή τη φορά με ποδοσφαιρικό “χρώμα”.

Η παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ το πρωί της Δευτέρας (08.05.2017) και η αναφορά του στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και στο γκολ – οφσάιντ με το οποίο ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΚ (2-1), δεν έμεινε ούτε και αυτή τη φορά αναπάντητη.

Με μια άκρως ειρωνική ανακοίνωση, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σχολίασε όχι μόνο τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και τα όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ματς και τη νίκη του ΠΑΟΚ, της ομάδας της οποίας –σημειωτέον- ιδιοκτήτης είναι ο Ιβάν Σαββίδης, ένα πρόσωπο που έχει βρεθεί στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης τις τελευταίες μέρες.

«Ο κ. Μητσοτάκης τελικά δεν βγήκε σε “πρωινάδικο”, όπως είχαμε προβλέψει προχθές, αλλά σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή για να καταγγείλει ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε με “πέτσινο” γκολ στον προχθεσινό τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Το γαρ πολύ της απελπισίας γεννά παραφροσύνη. Άντε και στην Αθλητική Κυριακή ή στη Δίκη της Δευτέρας!», αναφέρει η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε