Πολιτική

Μάνδρα: Έτοιμη να συμβάλλει στην έρευνα της Δικαιοσύνης δηλώνει η Ρένα Δούρου που καλείται ως ύποπτη για τις φονικές πλημμύρες!

Να αποστασιοποιηθεί από το γεγονός της κλήσης της από την εισαγγελέα ως ύποπτη για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα, επιχειρεί με γραπτή δήλωσή της η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σχολιάζοντας την κλήση της από την αρμόδια εισαγγελέα που έχει επιληφθεί της έρευνας για την τραγωδία στη Μάνδρα, η κ. Δούρου προέβη στην παρακάτω γραπτή δήλωση:

“Είναι γνωστό ότι η ίδια προσήλθα πρώτη τον περασμένο Νοέμβριο στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κα Ξένη Δημητρίου, και κατέθεσα αναφορά για την πλήρη διερεύνηση των αιτίων της τραγωδίας. Στόχος ήταν, όπως είχα δηλώσει τότε, να μπει τέλος στην κουλτούρα της ατιμωρησίας και της ανευθυνότητας. Όπως και τότε έτσι και τώρα είμαι έτοιμη να συμβάλλω με κάθε μέσο στο έργο της Δικαιοσύνης”.

Anakoinosi Renas Dourou gia Mandra

10 ύποπτοι ανάμεσά τους η Ρένα Δούρου καλούνται από την εισαγγελέα για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα!

Υπενθυμίζεται ότι με παραγγελία της εποπτεύουσας την έρευνα εισαγγελέως Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Δυτικής Αττικής καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για τη Μάνδρα με την ιδιότητα του υπόπτου πάνω από δέκα πρόσωπα για μια σειρά από αδικήματα τα οποία διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος.

Μεταξύ των υπόπτων περιλαμβάνονται η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η δήμαρχος Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη, ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης, υπάλληλοι των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Μάνδρας και οι αρμόδιοι υπάλληλοι του δασαρχείου Αιγάλεω και των πολεοδομιών Αιγάλεω και Ελευσίνας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τασούλας για τους δύο πυροσβέστες στο Ρέθυμνο: «Η απώλειά τους υπενθυμίζει το βαρύ τίμημα όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του και απηύθυνε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στο Πυροσβεστικό Σώμα
Κωνσταντινος Τασούλας
Χαρακόπουλος για Συνταγματική Αναθεώρηση: Άρνηση συναίνεσης ακόμη και για την προστασία της γλώσσας και της σημαίας
Ο γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας προειδοποιεί ότι στην επόμενη Βουλή μπορεί να μην υπάρχουν οι αναγκαίες πλειοψηφίες και επαναφέρει τον στόχο της αυτοδυναμίας ως εγγύηση πολιτικής σταθερότητας
Μάξιμος Χαρακόπουλος, Νέα Δημοκρατία