Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Μάνδρα: Έτοιμη να συμβάλλει στην έρευνα της Δικαιοσύνης δηλώνει η Ρένα Δούρου που καλείται ως ύποπτη για τις φονικές πλημμύρες!

Μάνδρα: Έτοιμη να συμβάλλει στην έρευνα της Δικαιοσύνης δηλώνει η Ρένα Δούρου που καλείται ως ύποπτη για τις φονικές πλημμύρες!
φωτογραφία: Eurokinissi

Να αποστασιοποιηθεί από το γεγονός της κλήσης της από την εισαγγελέα ως ύποπτη για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα, επιχειρεί με γραπτή δήλωσή της η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

Σχολιάζοντας την κλήση της από την αρμόδια εισαγγελέα που έχει επιληφθεί της έρευνας για την τραγωδία στη Μάνδρα, η κ. Δούρου προέβη στην παρακάτω γραπτή δήλωση:

“Είναι γνωστό ότι η ίδια προσήλθα πρώτη τον περασμένο Νοέμβριο στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κα Ξένη Δημητρίου, και κατέθεσα αναφορά για την πλήρη διερεύνηση των αιτίων της τραγωδίας. Στόχος ήταν, όπως είχα δηλώσει τότε, να μπει τέλος στην κουλτούρα της ατιμωρησίας και της ανευθυνότητας. Όπως και τότε έτσι και τώρα είμαι έτοιμη να συμβάλλω με κάθε μέσο στο έργο της Δικαιοσύνης”.

10 ύποπτοι ανάμεσά τους η Ρένα Δούρου καλούνται από την εισαγγελέα για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα!

Υπενθυμίζεται ότι με παραγγελία της εποπτεύουσας την έρευνα εισαγγελέως Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Δυτικής Αττικής καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για τη Μάνδρα με την ιδιότητα του υπόπτου πάνω από δέκα πρόσωπα για μια σειρά από αδικήματα τα οποία διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος.

Μεταξύ των υπόπτων περιλαμβάνονται η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η δήμαρχος Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη, ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης, υπάλληλοι των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Μάνδρας και οι αρμόδιοι υπάλληλοι του δασαρχείου Αιγάλεω και των πολεοδομιών Αιγάλεω και Ελευσίνας.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις