Πολιτική

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Αγαπούσα πολύ τον Ανδρέα για να τον αφήσω ελεύθερο

Αποκαλυπτική ήταν η Μαργαρίτα Παπανδρέου μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στο κρατικό κανάλι της Κύπρου για τη ζωή της με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Τάσο Τρύφωνος δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν μπορούσε να φανταστεί τη ζωή της μακριά από τον Ανδρέα Παπαναδρέου.

Παραδέχθηκε επίσης πως τον αγαπούσε πάρα πολύ για να τον αφήσει ελεύθερο, όταν στη ζωή του μπήκε η Δήμητρα Λιάνη.

Στη συνέντευξη που θα μεταδοθεί την Πέμπτη από το ΡΙΚ η κα Μαργαρίτα Παπανδρέου διαψεύδει τα περί μεγάλης οικονομικής άνεσης, λέγοντας πως δεν ήταν ποτέ πλούσια και πως όλα αυτά είναι φήμες.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ για «θαλάσσια πάρκα» Τουρκίας: Η εθνική κυριαρχία και η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος της χώρας, δεν είναι διαπραγματεύσιμα
«Η κυβέρνηση να διεθνοποιήσει άμεσα το ζήτημα στα αρμόδια όργανα της Ε.Ε., της UNESCO και του ΟΗΕ», αναφέρουν Μάντζος - Χριστοδουλάκης
Τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη 2