Πολιτική

Μαριέττα Γιαννάκου: Παραμένει στη ΜΕΘ η βουλευτής της ΝΔ – Υποβλήθηκε σε χειρουργείο

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ)στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας 251 νοσηλεύεται η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττα Γιαννάκου. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή.

Πριν από μερικές μέρες η Μαριέττα Γιαννάκου έπεσε από το αναπηρικό αμαξίδιο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να προκληθεί αιμάτωμα. Η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο η κατάσταση της επιδεινώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ του ΓΝΑ.

Λόγω της νοσηλείας της στο νοσοκομείο, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν έδωσε το παρών στη διεξαγωγή της ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή επί της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και δεν κατάφερε να συμμετάσχει ούτε μέσω επιστολικής ψήφου.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Είναι γνωστό, ότι τα τελευταία χρόνια η υπουργός Επικρατείας της ΝΔ, Μαριέττα Γιαννάκου, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας. Τον περασμένο Ιούνιο είχε νοσηλευτεί ξανά στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, καθώς είχε αισθανθεί δύσπνοια κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

Επίσης, τον περασμένο Σεπτέμβριο μάλιστα νόσησε από κορονοϊό και χρειάστηκε να παραμείνει σχεδόν ένα μήνα στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού». Τα συμπτώματά της αρχικά ήταν ήπια καθώς είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, με τη δεύτερη να την έχει πραγματοποιήσει στις 10 Μαΐου, ενώ ήταν έτοιμη να κάνει και την τρίτη, αναμνηστική δόση. Ωστόσο, με την πάροδο των ημερών η κατάστασή της επιδεινωνόταν καθώς πάσχει εδώ και χρόνια από υποκείμενα νοσήματα, με αποτέλεσμα να μεταβεί στο νοσοκομείο και οι γιατροί να την κρατήσουν για νοσηλεία.

Με πληροφορίες από MEGA

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς
Σωκράτης Φάμελλος: «Δεν υπάρχει περιθώριο για καμία αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης»
«Από αύριο ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος και πρέπει να είναι ουσιαστικός και εξωστρεφής, θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη ενεργή συμμετοχή και της κοινωνίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1
Ζωή Κωνσταντοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: Δεν ισχύει αυτό που ειπώθηκε, όπως ειπώθηκε, για συνεργασία για τα Τέμπη
«Ο κ. Κασσελάκης μου έχει πει ότι οι βουλευτές που πρόσκεινται στο κόμμα του θα στηρίξουν την πρόταση της Πλεύσης Ελευθερίας για προανακριτική για τα Τέμπη»
Στέφανος Κασσελάκης και Ζωή Κωνσταντοπούλο 4
Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζόρτζια Μελόνι: Συνάντηση στη Ρώμη τη Δευτέρα – Στο επίκεντρο μεταναστευτικό και διμερείς σχέσεις
Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι στο πλαίσιο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας η ατζέντα είναι ευρεία και πολλές οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Τζόρτζια Μελόνι