Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Μάτι: Κόκκινο πανί ο Νίκος Τόσκας για τους συγγενείς των θυμάτων – «Τσίπα δεν έχετε! Ούτε μια συγγνώμη δεν είπατε»

Μάτι: Κόκκινο πανί ο Νίκος Τόσκας για τους συγγενείς των θυμάτων – «Τσίπα δεν έχετε! Ούτε μια συγγνώμη δεν είπατε»

Αντιμέτωπος με την οργή των συγγενών των θυμάτων από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι βρέθηκε χθες στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ο τότε αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Τόσκας

Με τα νεύρα να είναι τεντωμένα και τους συγγενείς να έχουν εξοργιστεί και με το γεγονός ότι η αίθουσα του δικαστηρίου ήταν ακατάλληλη, ο Νίκος Τόσκας, ο οποίος δεν είχε διαπιστώσει λάθη στην διαχείριση της φωτιάς στο Μάτι κατά την οποία πέθαναν 104 άνθρωποι, έγινε κόκκινο πανί.

«Πες ότι έκανες λάθος. Γιατί δεν λες ότι έκανες λάθος;» είπε ένας εκ των συγγενών των θυμάτων και ένας άλλος τόνισε: «Τσίπα δεν έχετε;» Κάποιος άλλος μιλώντας σε διπλανό του είπε για τον κ. Τόσκα: «Να πει ότι έγινε λάθος. Θα ήθελα πολύ να τον χτυπήσω, αλλά δεν πρέπει».

«Εμένα η γυναίκα μου ζούσε 50 λεπτά, το ξέρεις; Και δεν ήρθε ούτε ένας από αυτά τα @@@@δια να τη βγάλει. Και δεν είχατε τα @@@δια να πείτε ούτε συλλυπητήρια, ούτε εσύ ούτε κανένας. Εσείς τοποθετείτε αυτούς που έχουν θέσεις ευθύνης, αλλά συγγνώμη δεν είπατε», είπε κοιτώντας στα μάτια τον Νίκο Τόσκα ένας άνθρωπος που έχασε την γυναίκα του.

Δείτε το βίντεο 

https://twitter.com/NIKSOTIROPOYLOS/status/1587748190689935360?s=20&t=ImvSQNumfSWmiXF1xIOioQ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις