Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Με επείγουσα διαδικασία η επεξεργασία του νομοσχεδίου για τα βενζινάδικα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Με την διαδικασία του επείγοντος ξεκίνησε στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή η συζήτηση και επεξεργασία του νομοσχεδίου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την «ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία της Οδηγίας 2014/94/ΕΕ του Ευρωπαϊκό Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 22ας Οκτωβρίου 2014 για την ανάπτυξη υποδομών εναλλακτικών καυσίμων, απλοποίηση διαδικασίας αδειοδότησης και άλλες διατάξεις πρατηρίων παροχής καυσίμων και ενέργειας, και λοιπές διατάξεις».

Η κυβέρνηση έχει ζητήσει το νομοσχέδιο αυτό να ψηφιστεί άμεσα από την Βουλή καθώς εμπεριέχει διατάξεις που αφορούν τα προαπαιτούμενα.
Στο πλαίσιο αυτό ο Πρόεδρος της Βουλής έταξε στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου προθεσμία υποβολής της Έκθεσης της μέχρι το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης. Μια επείγουσα διαδικασίας ψήφισης που κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε πριν λίγο και από την Επιτροπή.
Σύμφωνα με τις διατάξεις του νομοσχεδίου απλοποιούνται επανακαθορίζονται και επιταχύνονται οι διαδικασίες αδειοδότησης πρατηρίων υγρών καυσίμων και υγραερίου.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε