Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Με φόρμες και αθλητικά Κεραμέως, Ζαχαράκη, Αυγενάκης, Μαυρωτάς

Με φόρμες και αθλητικά Κεραμέως, Ζαχαράκη, Αυγενάκης, Μαυρωτάς
Intime

Με αθλητική περιβολή εμφανίστηκαν η Νίκη Κεραμέως, ο Λευτέρης Αυγενάκης, η Σοφία Ζαχαράκη και ο Γιώργος Μαυρωτάς, την Τετάρτη (23.09.2020).

Ο λόγος που η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, φόρεσαν  φόρμες και αθλητικά παπούτσια ήταν η “Sport Uniform Day”.

Συγκεκριμένα, η ΓΓΑ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, διοργάνωσαν τη “Sport Uniform Day”, στο πλαίσιο του #BeActive2020, για την έναρξη της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.

Με γνώμονα την τήρηση των μέτρων προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ως επίσημος φορέας εκπόνησης του ευρωπαϊκού προγράμματος #BeActive2020, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, διοργάνωσαν μία συμβολική δράση για τους υπαλλήλους των δύο Υπουργείων, τη “Sport Uniform Day”, στην ημέρα έναρξης της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού (23 – 30.09.2020).

 

Οι υπάλληλοι των δύο υπουργείων φόρεσαν , επίσης, τα αθλητικά τους, με τις πρέσβειρες του #BeActive Hellas, Κέλλυ Λουφάκη, Εύη Μωραϊτίδου, Βούλα Ζυγούρη, Μαρία Καρπαθάκη και Βιργινία Κραβαριώτη να τους δείχνουν ασκήσεις.

Τέλος, το δικό τους μήνυμα για τη σημασία της άθλησης έστειλαν, μεταξύ άλλων, οι Ολυμπιονίκες μας: Σπύρος Γιαννιώτης, Δημοσθένης Ταμπάκος και ο πρόεδρος του “Ζήσε Αθλητικά” και πρωταθλητής Ευρώπης, Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις