Πολιτική

Με γρίπη Η1Ν1 επέστρεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Νταβός – Τι θα γίνει με το Υπουργικό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με γρίπη Η1Ν1 επέστρεψε από το Νταβός ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, γεγονός που ενδεχομένως να αλλάξει τον σχεδιασμό για το Υπουργικό Συμβούλιο, που έχει προγραμματιστεί κανονικά για αύριο, Τρίτη (23.01.24) με κύριο αντικείμενο συζήτησης το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. 

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να γυρίζει από το Νταβός ασθενής με γρίπη Η1Ν1, το χρονοδιάγραμμα για τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου θα εξαρτηθεί από την πορεία της υγείας του. 

Στην αποκάλυψη για τις εξελίξεις ως προς την υγεία του πρωθυπουργού προχώρησε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του, Δημήτρης Τσιόδρας.

Όπως είπε ο ίδιος, ο κ. Μητσοτάκης διαγνώστηκε με Η1Ν1 και έχει υψηλό πυρετό, αν και είναι εμβολιασμένος κατά της γρίπης.

Ως εκ τούτου, είπε ο κ. Τσιόδρας, «δεν ξέρω αν η κατάσταση της υγείας του θα επιτρέψει να πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο για αύριο Υπουργικό Συμβούλιο στο οποίο, μεταξύ άλλων, θα συζητηθεί το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών».

«Αν δεν γίνει αύριο, θα γίνει μεθαύριο, παραμεθαύριο», συμπλήρωσε ο κ. Τσιόδρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για συνέντευξη Τσίπρα: «Η δεύτερη φορά δεν θα είναι αλλιώς, θα είναι επιστροφή στις περιπέτειες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό ότι υπόσχεται παροχές αγνοώντας τους δημοσιονομικούς κανόνες και ζητά καθαρές απαντήσεις για τα «6 δισ.»
Παύλος Μαρινάκης 12
Αλέξης Τσίπρας: «Αν χρειαστεί, δεύτερες εκλογές για καθαρή εντολή» – «Ρεζερβέ θέσεις δεν υπάρχουν για κανέναν»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ «μάζεψε» τις τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος περί φορολόγησης του πλούτου, ξεκαθαρίζοντας ότι η αναδιανομή δεν θα γίνει «με τη φορολόγηση της πισίνας», αλλά μέσω ειδικής εισφοράς για το 1% των πολύ πλούσιων και τις μεγάλες επιχειρήσεις
Αλέξης Τσίπρας
81