Πολιτική

Με… Μετσοβίτικα “καλούδια” ο Τασούλας στην Βουλή

Τοπικά Μετσοβίτικα προϊόντα από την περιφέρειά του επέλεξε ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας και να τα προσφέρει ως δώρο μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των κοινοβουλευτικών συντακτών στο εντευκτήριο της Βουλής.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σπιτικός τραχανάς Μετσόβου, ένα μπαστούνι καπνιστό τυρί Μετσοβόνε του Ιδρύματος Τοσίτσα, ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί Κατώγι Αβέρωφ, μια γλυκιά παραδοσιακή φλογέρα Μετσόβου και ένα αναμνηστικό, ήταν τα «καλούδια» του Κώστα Τασούλα.

Φυσικά η τσάντα που που δόθηκε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες συνοδεύτηκε από πολλές ευχές για Υγεία, επιτυχίες και επιστροφή… της κανονικότητας στην δημοσιογραφική απασχόληση που τα τελευταία 10 χρόνια ήταν ένας από τους κλάδους που επλήγησαν από την κρίση.

tasoulas

tasoulas

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σκληρή επίθεση Τσουκαλά σε Μητσοτάκη για το άρθρο 86: «Αλλάζει ο Μανωλιός για να βάλει τα ρούχα του αλλιώς»
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην κυβερνητική πρόταση για το άρθρο 86, υποστηρίζοντας ότι παρά τις πολύμηνες δεσμεύσεις για ουσιαστική αλλαγή, τελικά διατηρείται στη Βουλή η αρμοδιότητα άσκησης ποινικής δίωξης
Κώστας Τσουκαλάς 6
ΕΛΑΣ: Ο Τσίπρας «χτίζει» κόμμα χωρίς τα βαρίδια του ΣΥΡΙΖΑ – Ανακοινώνει όργανα «σφιχτά» και ευέλικτα
Σφιχτές δομές και συνέδριο μετά τις εκλογές σχεδιάζουν στην Αμαλίας, με τον πρώην πρωθυπουργό να βγαίνει ξανά μπροστά και να αποφεύγει μοντέλα που θυμίζουν τις εσωτερικές (αν)ισορροπίες της Κουμουνδούρου
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ 42
Ελπίδα για τη Δημοκρατία: Καταφεύγει σε fake news ο Μητσοτάκης για να ανακόψει την πολιτική φθορά
«Όταν ο Πρωθυπουργός μιας χώρας επιδίδεται με τόση άνεση σε τόσα πολιτικά - και όχι μόνο - ψευδή, οφείλουμε να ανησυχούμε βαθιά για κάθε μέρα που συνεχίζει να κρατά τα ηνία της χώρας μας»
Μαρία Καρυστιανού 8
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε νέο νοσοκομείο στην Κω και αναβάθμιση του λιμανιού της Ρόδου – «Εκλογές το 27, είμαστε μαραθωνοδρόμοι»
Ο πρωθυπουργός έδωσε το «πράσινο φως» στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για την αξιοποίηση του κτιριακού συγκροτήματος του Παλιού Νοσοκομείου της Ρόδου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Ρόδο 48