Πολιτική

Με στυλ… Βαρουφάκη η Λαγκάρντ! Η πρώτη τους χειραψία (ΦΩΤΟ)

Η πρώτη χειραψία του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη και της επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο του Eurogroup, έγινε υπό το βλέμμα του "γνωστού" μας Πολ Τόμσεν.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τυχαίο ή μη, η Κριστίν Λαγκάρντ έκανε… πέρα τις συνήθεις εμφανίσεις της, οι οποίες χαρακτηρίζονται από κάθε επισημότητα όσον αφορά στις ενδυματικές της επιλογές.

Στις Βρυξέλλες, λοιπόν, εμφανίστηκε φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν και αντάλλαξε την πρώτη της χειραψία με τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος πιστός στο… χαλαρό του look, φορούσε ένα πουά πουκάμισο (πάντα έξω από το παντελόνι) κι ένα πολύχρωμο κασκόλ.

Στο στιγμιότυπο, μάλιστα, φαίνεται κι ο υπεύθυνος του ευρωπαϊκού τομέα του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν, να έχει “καρφωμένο” το βλέμμα του στην στιγμή της χειραψίας…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Διαφοροποίηση Σιακαντάρη για τον Θανάση Καρτερό: Ντροπή στα στελέχη της ΕΛΑΣ που δεν καταδίκασαν το «βλάκας Ανδρουλάκης»
Ο Καρτερός εξαπέλυσε επίθεση στον Καρτερό για τον «βλάκα Ανδρουλάκη» - Εκφράζει τη θλίψη του για όσους θεώρησαν πολιτικά σκόπιμο να μην καταδικάσουν το άρθρο του Καρτερού και το αναδημοσίευσαν
O Γιώργος Σιακαντάρης
Στα άκρα η κόντρα ΠΑΣΟΚ – Τσίπρα: «Επαγγελματίας υβριστής ο Καρτερός» που κάνει τη «βρώμικη δουλειά»
Ιδιαιτέρως σκληρή πάντως, ήταν η απάντηση που ήρθε εν είδει ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκ μέρους του Γραμματέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κατσικάρη
Ο Θανάσης Καρτερός