Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Με την Μαρέβα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ ο Μητσοτάκης! video

Μητσοτάκης

Στην… έδρα της βασίλισσας Ελισάβετ, το παλάτι του Μπάκιγχαμ, έφτασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Μαρέβα.

Στο Λονδίνο βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ κι απόψε, Τρίτη 03.12.2019, το πρόγραμμα έχει… βασίλισσα Ελισάβετ!

Ο Έλληνας πρωθυπουργός έφτασε λίγο μετά τις 19:15 το απόγευμα (σ.σ. ώρα Ελλάδας) στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπου η βασίλισσα Ελισάβετ παραθέτει επίσημο δείπνο στους ηγέτες των χωρών – μελών της Συμμαχίας.

Το πρωθυπουργικό ζεύγος της Ελλάδας έφτασε με αυτοκίνητο, με την Μαρέβα Γκραμπόβσκι να επιλέγει ένα μακρύ φόρεμα, με σκούρα πράσινη απόχρωση.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από την στιγμή που Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόβσκι φτάνουν στα ανάκτορα

Μητσοτάκης: Το πρόγραμμά του για την Τετάρτη, 04.12.2019

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου θα λάβει μέρος στην επετειακή Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ για τα 70 χρόνια της Συμμαχίας που πραγματοποιείται στο Λονδίνο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού έχει ως εξής:

– Στις 11.45 ώρα Ελλάδας θα παραστεί στην τελετή για τα 70 χρόνια του ΝΑΤΟ.

– Στις 12.00 ώρα Ελλάδας είναι προγραμματισμένη η έναρξη της συνεδρίασης στη διάρκεια της οποίας θα υπάρξει παρέμβαση του Πρωθυπουργού.

– Στις 15.00 ώρα Ελλάδας ο Πρωθυπουργός θα παρακαθίσει σε γεύμα που παραθέτει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump για τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων που υλοποιούν τον στόχο της διάθεσης 2% ΑΕΠ για τις αμυντικές δαπάνες.

– Στις 16.30 ώρα Ελλάδας ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Recep Tayyip Erdogan.

Εικόνες από: Ant1.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις