Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Μεγαλοοικονόμου: Το κόμμα ήξερε την απόφασή μου από τις 15 Μαΐου – video

Μεγαλοοικονόμου: Το κόμμα ήξερε την απόφασή μου από τις 15 Μαΐου – video

Για μια απόφαση που δεν έχει να κάνει με τις Ευρωεκλογές κάνει λόγο η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, σχετικά με την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Μεγαλοοικονόμου ξεκαθάρισε πως στον ΣΥΡΙΖΑ ήξεραν για την απόφαση της αποχώρησής της από τις 15-20 Μαΐου, και δεν έχει σχέση με τα πρόσφατα αποτελέσματα.

Όπως είπε με επιστολή της προς τον Αλέξη Τσίπρα εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης, όμως δεν θέλει να τους πει ακόμα αφού ο πρωθυπουργός δεν τις έχει διαβάσει, μιας και έφυγε για Βρυξέλλες.

Τι λένε στην κυβέρνηση

Έθετε όρους για την Β’ Πειραιά η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, λένε πηγές από το κυβερνών κόμμα σχολιάζοντας την αποχώρησή της από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως ανέφεραν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στο newsit.gr η κα Μεγαλοοικονόμου έθετε όρους για τις εθνικές εκλογές όσον αφορά στην Β’ Πειραιά και όπως τόνιζαν με έμφαση ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να τους κάνει αποδεκτούς. Στην ίδια περιφέρεια ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει την Νίνα Κασιμάτη για την οποία η κα Μεγαλοοικονόμου σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έθετε τους δικούς της όρους.

Η βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου υπέβαλλε σήμερα την παραίτησή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στον Πρόεδρο της Βουλής και έστειλε και επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα. Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου είναι βουλευτής Β’ Πειραιώς και είχε προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα είχε γράψει και τραγούδι για τον Αλέξη Τσίπρα που είχε γίνει viral. Προερχόταν από την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη από την οποία όμως είχε ανεξαρτητοποιηθεί πριν προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις