Πολιτική

Μεϊμαράκης: Έπρεπε να είχα αποχωρήσει! – Πόσο τον επηρέασε ο θάνατος της αδελφής του

Δεν έκρυψε την πικρία του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μερικές μόνο ώρες μετά την ανακοίνωση του επίσημου αποτελέσματος και την ήττα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μάλιστα δεν έκρυψε ότι τον επηρέασε πολύ ο χαμός της αγαπημένης του αδελφής, όπως όμως και η συμπεριφορά κάποιων μέσα στο κόμμα λέγοντας χαρακτηριστικά πως “είχα σκεφτεί να αποχωρήσω από τη διεκδίκηση της προεδρίας”.
Όπως είπε μάλιστα στο Star ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ήταν μάλλον προετοιμασμένος ότι θα χάσει. “Έπρεπε να είχα αποχωρήσει, ωστόσο θεωρώ πως οι πολίτες δεν θα καταλάβαιναν ποτέ τους πραγματικούς λόγους” είπε χαρακτηριστικά.
Δεν έκρυψε μάλιστα πως σκέφτηκε να αποχωρήσει λόγω της άσχημης κατάστασης της υγείας της αδελφής του: “Σκέφτηκα μήπως αποχωρήσω κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας λόγω της κατάστασης της αδελφής μου”.
Δεν αισθάνεται, όπως είπε πικρία για το αποτέλεσμα, όμως νιώθει όπως τόνισε “στεναχώρια για τη συμπεριφορά κάποιων”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μετωπική» Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη στη Βουλή με φόντο το «Χωριάτικο» – Έδωσαν ραντεβού στα Χανιά
«Θα αλλάξω το εισιτήριο, θα βγάλω πρωινό για να τα πούμε», είπε ο Πολάκης με τον Γεωργιάδη να του απαντά: «Χαίρομαι που θα αλλάξεις την πτήση σου και θα είμαστε μαζί»
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης στην Ολομέλεια της Βουλής 8
Κοινή δήλωση από Ελλάδα, ΕΕ, Κύπρο, Αίγυπτο, Μπαχρέιν και ΗΑΕ στον ΟΗΕ: Άκυρο και ανυπόστατο το τουρκολιβυκό μνημόνιο
Μήνυμα προς Άγκυρα και Τρίπολη μετά την κύρωση της συμφωνίας από τη λιβυκή Βουλή - Οι δηλώσεις Γεραπετρίτη, Λαμπρινίδη και Γκουτέρες για το Δίκαιο της Θάλασσας
Γεραπετρίτης και Γκουτέρες 89
Κεραμέως για εργαζόμενους Pizza Fan και «Το Χωριάτικο»: «Το υπουργείο Εργασίας και η κυβέρνηση θα σταθεί δίπλα τους»
««Το μείζον αυτήν την στιγμή είναι ότι όσο οι συμβάσεις εργασίας είναι ενεργές, ο εργοδότης έχει ευθύνη να πληρώσει μισθούς και ασφαλιστικές εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία» λέει η υπουργός
Νίκη Κεραμέως
Ο Μιχάλης Μπεκίρης αποχωρεί προσωρινά από το γραφείο Μητσοτάκη στη Βουλή: «Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Εν μέσω της αντιπαράθεσης για το πτυχίο και το ΦΕΚ διορισμού του, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού κάνει λόγο για «πρωτοφανή εκστρατεία προσωπικής στοχοποίησης»
Μιχάλης Μπεκίρης 47