Τρίτη, 21 Μαΐ
26oC Αθήνα

Μεϊμαράκης στο Newsit: Μετά από 5 μήνες ψέματα, οδηγούν τη χώρα στον γκρεμό

Μεϊμαράκης στο Newsit: Μετά από 5 μήνες ψέματα, οδηγούν τη χώρα στον γκρεμό

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης απευθύνει μήνυμα μέσω του newsit.gr και ζητά από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη να απολογηθούν στον ελληνικό λαό για το διχασμό που έχουν προκαλέσει στην κοινωνία, μετά την απόφαση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος την Κυριακή.

Ο κ. Μεϊμαράκης τονίζει ότι “οι κ.κ. Τσίπρας και Βαρουφάκης πρέπει πλέον να απολογηθούν στον ελληνικό λαό για το κλίμα διχασμού που δημιουργούν. Κυρίως όμως για την κατάσταση που έφεραν τη χώρα, την οικονομία, τους Έλληνες πολίτες, τους συνταξιούχους. Όλους εμάς. Δεν είναι άμοιροι ευθυνών”.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής ακόμη καταλογίζει στην κυβέρνηση ότι οδήγησε τη χώρα στο γκρεμό σημειώνοντας ότι “μετά από 5 μήνες δημιουργικής …ασάφειας, που στα απλά ελληνικά μεταφράζεται σε διαρκή ψέματα και κοροϊδία, οδήγησαν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού”.

Χρεώνει στην κυβέρνηση την απόφαση του κλεισίματος των τραπεζών υπογραμμίζοντας ότι “πρέπει να απολογηθούν για τις κλειστές τράπεζες και τη διάλυση της οικονομίας. Και να εξηγήσουν σε όλους πως εγγυώνται τις καταθέσεις την ομαλή πορεία της οικονομίας τη στιγμή που με δική τους υπογραφή δημιούργησαν αυτή την κατάσταση και έκλεισαν τις τράπεζες”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε