Site icon NewsIT

Μεϊμαράκης σε Παυλόπουλο: Κυβέρνηση με άλλο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ!

21.08.2015 | 10:48
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

"Άγγλος" στο ραντεβού του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έφτασε ακριβώς στις 10:00 στο προεδρικό Μέγαρο για να παραλάβει από τον Προκόπη Παυλόπουλο την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

Μια εντολή που όπως είπε είναι αποφασισμένος να αξιοποιήσει και να εξαντλήσει όλα τα μέσα για το σχηματισμό κυβέρνησης ακόμη και με επικεφαλής άλλο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ “αφού ο κ. Τσίπρας δεν θέλει”.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχτηκε θερμά τον πρόεδρο της ΝΔ. Άλλωστε η γνωριμία και η συνεργασία τους πάει… πολλά χρόνια πίσω. Αφού αγκαλιάστηκαν και ασπάστηκαν ο ένας τον άλλο, πέρασαν στο… δια ταύτα.

Εξ αρχής, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι δεν πρόκειται για μια τυπική συνάντηση. “Οι εκλογές είναι η ύστατη λύση και δεν βοηθούν τη χώρα” είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά το διάλογο που είχαν οι δυο άνδρες μπροστά στις κάμερες, ενώ υπογράμμισε ότι ΝΔ εξετάζει το ενδεχόμενο, η απόφαση για εκλογές “να υποκρύπτει συμφέροντα και πολιτικές διαπλοκές”.

Ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε ότι θα ζητήσει άμεσα συνάντηση από την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου προκειμένου να διερευνήσει κατά πόσο υπάρχει εμπιστοσύνη σε όποια μορφή κυβέρνησης.

«Θα εξετάσουμε κατά πόσο υπάρχει ανοχή ή εμπιστοσύνη για συγκρότηση κυβέρνησης με πρωθυπουργό άλλο στέλεχος από τον ΣΥΡΙΖΑ, από τη στιγμή που ο κ. Τσίπρας δεν θέλει» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, χαρακτηρίζοντας ευτύχημα για τη χώρα την παρουσία του κ. Παυλόπουλου στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version