Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Μετωπική επίθεση Γεροβασίλη σε Μητσοτάκη για την εγκληματικότητα

Μετωπική επίθεση Γεροβασίλη σε Μητσοτάκη για την εγκληματικότητα
photo intime

Μετωπική επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε πριν λίγο από την Βουλή η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη με αφορμή την επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως και τις δηλώσεις που έκανε.

Η κ. Γεροβασίλη κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ για όψιμο ενδιαφέρον αναφορικά με την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως, λέγοντας ότι το συγκεκριμένο τμήμα καταργήθηκε το 2014 επί υπουργίας του Νίκου Δένδια, μετά από αλλεπάλληλες εμπρηστικές επιθέσεις, με πρόσχημα ότι είχε καταγγελθεί από την Διεθνή Αμνηστία για τις συνθήκες κράτησης.

Η κυρία Γεροβασίλη μάλιστα κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «υποκινεί σε πράξεις βίας» όταν έλεγε ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να πάει στην Μακεδονία χωρίς ΜΑΤ, ενώ επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή την υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη, κατηγορώντας τον ότι προσπάθησε να συγκαλύψει τον σύμβουλο του για παιδεραστία.

Παράλληλα χαρακτήρισε αστείο αυτό που λέγεται ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου τα έχει κάνει πλακάκια με τους κακοποιούς και πρόσθεσε πως «επειδή στο πεδίο της οικονομίας η ΝΔ χάνει θέλει να παίξει στο πεδίο του φόβου για να χειραγωγήσει τους πολίτες».

Αναφορικά με την πάταξη της εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας , η υπουργός κ. Γεροβασίλη είπε ότι το σχέδιο «Περσέας» υλοποιείται με τη συνεργασία πολλών δυνάμεων και έχει ήδη διαμορφωθεί μια άλλη εικόνα στο κέντρο της Αθήνας, ενώ αναφέρθηκε και στις πρόσφατες συλλήψεις του κυκλώματος της Αραχώβης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις