Πολιτική

Μήνυση της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά Γεωργιάδη και Μαρινάκη διαβιβάστηκε στη Βουλή

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας στρέφεται κατά των δύο κυβερνητικών στελεχών για συκοφαντική δυσφήμηση
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στη Βουλή διαβιβάστηκε δικογραφία που αφορά τη μήνυση της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Η μήνυση που έχει καταθέσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά των Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Μαρινάκη συνδέεται με δημόσιες δηλώσεις των δύο κυβερνητικών στελεχών αναφορικά με την υπόθεση καταγγελιών πρώην εργαζόμενης στην Πλεύση Ελευθερίας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή, η υπόθεση αφορά αναφορές και τοποθετήσεις που έγιναν στον δημόσιο διάλογο σχετικά με καταγγελίες πρώην συνεργάτιδας του κόμματος, η οποία διατηρούσε συγγενική σχέση με τη βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας Τζώρτζια Κεφαλά, καθώς είναι κουνιάδα της.

Η πρώην εργαζόμενη έχει καταγγείλει την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας για εργασιακό bullying και για μη καταβολή δεδουλευμένων, καταγγελίες τις οποίες η κ. Κωνσταντοπούλου απορρίπτει κατηγορηματικά.

Η προαναγγελία από το βήμα της Βουλής

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας είχε προαναγγείλει από το βήμα της Ολομέλειας ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων, κατά την άποψή της, αναπαράγουν ή υιοθετούν τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς. Αντικρούοντας τις καταγγελίες της πρώην εργαζόμενης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε κάνει λόγο για «χυδαία ψεύδη», υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μια οργανωμένη επιχείρηση σε βάρος της, πίσω από την οποία βρίσκεται, όπως είχε αναφέρει, «εσμός παρακρατικών». 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νικολαΐδης διαψεύδει ότι αγόρασε σπίτι από πλειστηριασμό: «Οι συκοφάντες θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης»
Σε δήλωσή του, κάνει λόγο για προσπάθεια σπίλωσής του και υποστηρίζει ότι αγόρασε το ακίνητο το 2025 απευθείας από την ιδιοκτήτριά του - Τι αναφέρει για τις δικαστικές εκκρεμότητες
Αναστάσιος Νικολαΐδης, ΠΑΣΟΚ
Υπουργικό συμβούλιο: Ο χάρτης των 90 προτεραιοτήτων της κυβέρνησης έως τις εκλογές – Από τη στέγη και την υγεία έως την άμυνα
Με το βλέμμα στις κάλπες του 2027, ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους υπουργούς να διατηρήσουν υψηλούς ρυθμούς κυβερνητικού έργου - Οι προτεραιότητες και το μήνυμα για το «κυνήγι του σταυρού»
Κυριάκος Μητσοτάκης, υπουργικό συμβούλιο
Αφροδίτη Νέστορα για την επίθεση στο γραφείο Πλεύρη: «Πρέπει να είμαστε πολύ αυστηροί απέναντι στη βία και την τρομοκρατία»
Η υποψήφια της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στη μητέρα της, ζητώντας ομόθυμη καταδίκη της τρομοκρατίας - Τι είπε για το άρθρο 23 και τις εκλογές
Αφροδίτη Νέστορα
Θεώνη Κουφονικολάκου: Ερωτήματα προς κυβέρνηση και ΑΑΔΕ για «Χωριάτικο» και Pizza Fan
Απαντήσεις για τη διαχείριση καταγγελιών και την πιθανή εμπλοκή στελεχών της φορολογικής διοίκησης ζητεί η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης (ΕΛΑΣ) του Αλέξη Τσίπρα
Θεώνη Κουφονικολάκου