Δευτέρα, 29 Απρ.
21oC Αθήνα

Μηταφίδης: «Έχουμε υποστεί φθορά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός»

Μηταφίδης: «Έχουμε υποστεί φθορά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός»

Δυσκολίες στην διαπραγμάτευση με τους δανειστές διαπιστώνει ο βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης ο οποίος όμως επισημαίνει ότι η κυβέρνηση ταυτίζεται με την γραμμή των Ευρωπαίων και δεν αποδέχεται νέα μέτρα.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, NORTH 98 ο κ. Μηταφίδης τόνισε πως πρέπει το ΔΝΤ να τηρήσει τα συμφωνηθέντα και να μην ζητά νέα μέτρα, όπως περικοπές μισθών, συντάξεων μειώσεις αφορολόγητου, απολύσεις. «Εμείς τηρούμε όσα έχουμε συμφωνήσει, βρισκόμαστε σε συμπληγάδες», ανέφερε.

Σε ότι αφορά τις παροχές που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός από τα ακριτικά νησιά και όσα σήμερα όσα πει από την Θεσσαλονίκη, και αν αυτά τα μέτρα διαθέτουν προεκλογικό άρωμα, ο κ. Μηταφίδης σημείωσε: «Έχουμε συνηθίσει σε μια κακή παράδοση. Παραμονές εκλογών να έχουμε εξαγγελίες. Δεν έχουμε όμως τώρα κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχουν εκλογές είπε, για να προσθέσει: εκλογές για να γίνει τί, για να έρθουν οι προαλειφόμενοι Μητσοτάκης και Άδωνις που είναι ξεκάθαρα υπέρ μιας διαφορετικής πολιτικής;»

Ο κ. Μηταφίδης είπε ακόμη πως η αντιπολίτευση έχει μια σχιζοφρενική στάση, «από την μία μας λέει ότι δεν κάνουμε διαπραγμάτευση και από την άλλη ότι δεν υπογράφουμε με τους θεσμούς. Έχουμε υποστεί φθορά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός αλλά κληθήκαμε να διαχειριστούμε μια δύσκολη κατάσταση έξω και πέρα και από την ιδεολογία μας».

Ο κ. Μηταφίδης θεωρεί επίσης ατυχείς τις δηλώσεις των κυρίων Παρασκευόπουλου και Τσιρώνη για τη σημαία και τη Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί αλλά δεν μπορούμε να ποινικοποιούμε και την αντίθετη άποψη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε