Πολιτική

Μητσοτάκης από ΕΛΚ: Αποδείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τις δυνάμεις του λαϊκισμού

«Μπαίνουμε σε αυτήν την καμπάνια νιώθοντας σιγουριά, αλλά και ταπεινότητα, σεβόμενοι και όλους όσοι δεν μας ψήφισαν», είπε ο κ. Μητσοτάκης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ως «πρώτο σημαντικό βήμα» για μια «μεγάλη πολιτική αλλαγή» χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στην προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες, πριν από τη σημερινή Σύνοδο Κορυφής.

«Την Κυριακή, η Ελλάδα έκανε ένα πρώτο σημαντικό βήμα προς μία μεγάλη πολιτική αλλαγή. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τις δυνάμεις του εξτρεμισμού, του λαϊκισμού, δίνοντας έμφαση στα θέματα που απασχολούν περισσότερο τους Έλληνες. Την προσέλκυση επενδύσεων, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, τη μείωση των φόρων, την αντιμετώπιση της ανομίας στις γειτονιές», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Καθώς προχωράμε στη διενέργεια των εθνικών εκλογών δουλεύουμε πολύ σκληρά για να πείσουμε τους Έλληνες ότι αξίζουμε την εμπιστοσύνη τους. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε τη στρατηγική μας. Μετά από τέσσερα δύσκολα χρόνια οι Έλληνες αξίζουν την αλήθεια, ρεαλιστικές λύσεις για να βελτιώσουν τη ζωή τους. Η ΝΔ θα καταφέρει να τα κάνει πράξη».

Απαντώντας σε ερώτηση κατά πόσο οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα αναμένεται να επηρεάσουν το κλίμα στις αγορές, ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε: «Οι αγορές περιμένουν την πολιτική σταθερότητα. Οι άνθρωποι εντός και εκτός Ελλάδας γνωρίζουν ότι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας είναι η ανάπτυξη της οικονομίας. Έχουμε ένα καθαρό σχέδιο για την προσέλκυση επενδύσεων, για το πώς θα κάνουμε την Ελλάδα μία φιλική χώρα για τις επενδύσεις. Έχουμε καθαρό σχέδιο για ανάπτυξη στο 4%, ξέρουμε πώς θα το καταφέρουμε».

Καταλήγοντας, ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε: «Μπαίνουμε σε αυτήν την καμπάνια νιώθοντας σιγουριά, αλλά και ταπεινότητα, σεβόμενοι και όλους όσοι δεν μας ψήφισαν και θα δουλέψουμε σκληρά για να πείσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες ότι αξίζουμε την υποστήριξή τους».

Δείτε την δήλωση που έκανε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στην προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες, πριν από τη σημερινή Σύνοδο Κορυφής:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νικήτας Κακλαμάνης για Μάρω Κοντού: Αγαπημένη μου φίλη, καλό σου ταξίδι στ’ αστέρια, απ’ όπου θα λάμπεις για πάντα
«Η Μάρω Κοντού υπήρξε μια σπάνια προσωπικότητα, μια ακριβή φίλη, προικισμένη με απαράμιλλο ήθος, αρχοντιά και βαθιά αίσθηση ευθύνης» τονίζει στη δήλωσή του ο πρόεδρος της Βουλής
Νικήτας Κακλαμάνης, Μάρω Κοντού
Η Μυρτώ Κοροβέση ορκίστηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του Γιώργου Καραμέρου και θα ανεξαρτητοποιηθεί
Η Μυρτώ Κοροβέση αναμένεται να αποστείλει επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη με την οποία θα γνωστοποιήσει πως ανεξαρτητοποιείται από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Η Μυρτώ Κοροβέση ορκίζεται βουλευτής