Δευτέρα, 22 Απρ.
21oC Αθήνα

Μητσοτάκης: Ας πάει ο Τσίπρας χωρίς ΜΑΤ στην Μακεδονία να μιλήσει για την “καλή” συμφωνία – video

Μητσοτάκης: Ας πάει ο Τσίπρας χωρίς ΜΑΤ στην Μακεδονία να μιλήσει για την “καλή” συμφωνία – video

“Ας πάει στη Μακεδονία να περιοδεύσει χωρίς ΜΑΤ και κλούβες και να εξηγήσει στους Μακεδόνες γιατί αυτή η συμφωνία είναι τόσο καλή” δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν στον Βόλο οι τέσσερις θεσσαλικές ΝΟΔΕ της ΝΔ.

Μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως “σήμερα η παράταξη διεκδικεί τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που θα γίνει πράξη το 2019. Η ΝΔ έχει ρίζες. Είναι κοντά στον απλό πολίτη. Δεν είναι απλά μεγάλο κόμμα.

Είναι μεγάλο λαϊκό κόμμα, που ταυτίζεται με τις ελπίδες, τα οράματα και τις προσδοκίες των πολλών. Το κόμμα που σε μεγάλες δυσκολίες στάθηκε όρθια, χάρη σε εσάς, χάρη στους απλούς Νεοδημοκράτες. Σας ευχαριστώ για ότι έχετε προσφέρει στην παράταξή μας. Και χωρίς την οικονομική ενίσχυση. Τα 3 χρόνια εξυγιάναμε τα οικονομικά της ΝΔ. Είμαστε το μεγαλύτερο κόμμα στην Ευρώπη, με μέλη που καταβάλλουν τη ετήσια συνδρομή τους. Κρατήσαμε ψηλά τη ΝΔ με την παρακαταθήκη που μας άφησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Είμαστε έτοιμοι σήμερα, να οδηγήσουμε τη χώρα στην έξοδο από την κρίση. Η χώρα τραυματίστηκε και πόνεσε πολύ αυτά τα τέσσερα χρόνια. Όσο και αν προσπαθεί να τα ωραιοποιήσει ο κ. Τσίπρας, εσείς ξέρετε…

“Ας πάει στην Μακεδονία χωρίς ΜΑΤ”

Από τον κ. Τσίπρα θα θυμόμαστε τέσσερα πράγματα.

-Το πρώτο ότι κορόιδεψε και εξαπάτησε τους Έλληνες για να έρθει στην εξουσία.

-Το δεύτερο είναι ότι μας έπνιξε στους φόρους για να χρηματοδοτήσει τα πελατειακά ρουσφέτια των κολλητών και φίλων του.

-Το τρίτο που θα θυμόμαστε είναι για τη βαθιά προβληματική συμφωνία των Πρεσπών. Ας πάει στη Μακεδονία να περιοδεύσει χωρίς ΜΑΤ και κλούβες και να εξηγήσει στους Μακεδόνες γιατί αυτή η συμφωνία είναι τόσο καλή.

Το τέταρτο είναι ο απόλυτος ευτελισμός της πολιτικής ζωής, η κατάντια του ελληνικού Κοινοβουλίου. Ζούμε πρωτοφανείς καταστάσεις. Όλα γίνονται για την καρέκλα”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις