Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μητσοτάκης – ΔΕΘ: Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ στις ερωτήσεις

Μητσοτάκης – ΔΕΘ: Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ στις ερωτήσεις

Πολιορκήθηκε από τους δημοσιογράφους με ερωτήσεις ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Μάλιστα κάποια στιγμή ρώτησε πόσες έχουν γίνει και όπως αποδείχθηκε ξεπέρασε το… ρεκόρ του στη ΔΕΘ.

Σχεδόν για 2,5 ώρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης τέθηκε στη διάθεση των δημοσιογράφων για ερωτήσεις στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Το ενδιαφέρον άλλωστε ήταν τεράστιο και ουκ ολίγοι δημοσιογράφοι που ήταν στη ΔΕΘ είχαν καταθέσει αίτημα για να… ανακρίνουν τον πρωθυπουργό.

Οι ώρες, λοιπόν, ήταν πολλές με τον πρωθυπουργό προς το τέλος της διαδικασίας να ρωτάει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα «Ήθελα να ξέρω αν θα βάλετε κάποιο όριο στις ερωτήσεις;».

Η απάντηση του Στέλιου Πέτσα που είχε τον ρόλο συντονιστή στη συνέντευξη Τύπου ήταν ιδιαίτερα… δελεαστική. «Κύριε πρόεδρε θέλω να ξεπεράσω το ρεκόρ σας που ήταν οι 44 ερωτήσεις. Πάμε να περάσουμε τις 50. Αν θέλετε ολοκληρώνουμε σε δέκα λεπτά…».

Ο πρωθυπουργός πήρε ξανά τον λόγο και ρώτησε σε τι αριθμό ερωτήσεων βρισκόμαστε, με τον Στέλιο Πέτσα να του λέει χαμογελώντας «Είμαστε στις 49». Τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είπε να γίνουν τρεις ακόμα και να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις