Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μητσοτάκης για Ικαρία: «Δεν θα επαναληφθεί – Η εικόνα αδίκησε τις προθέσεις μου» (video)

Μητσοτάκης
Φωτογραφία αρχείου: Intime

Σε αυτοκριτική προχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τα όσα έγιναν στην Ικαρία το προηγούμενο Σάββατο, στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, 10.02.2021, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για «φάουλ» το οποίο δεν θα επαναληφθεί, ωστόσο σημείωσε πως δεν πήγε στην Ικαρία «για εκδρομή», αναλύοντας τα όσα έγιναν κατά την διάρκεια της περιοδείας του.

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες ημέρες προκλήθηκαν αντιδράσεις μετά την παρουσία του πρωθυπουργού στο μπαλκόνι του σπιτιού του «γαλάζιου» βουλευτή, Χριστόδουλου Στεφενάδη, με την αντιπολίτευση να «πυροβολεί» και την κυβέρνηση να δίνει τις απαντήσεις της.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την Ικαρία

“Δεν νομίζω ότι το λέει κανείς εκδρομή αναψυχής. Θα δεχθώ απόλυτα ότι η εικόνα πλήγωσε τους πολίτες και αδίκησε τους λόγους της επίσκεψης. Συνεπώς σημαίνει ότι κάτι έγινε λάθος. Και δεν θα επαναληφθεί. Αλλά δεν γίνεται να παίρνει το θέμα της διαστάσεις που πήρε, την ώρα που η αξιωματική αντιπολίτευση καλούσε σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Καταλαβαίνω γιατί ενοχλήθηκε ο κόσμος.

click4more: Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα νέου μνημονίου – Μπορεί να κάνουμε διμερές το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Αλλά από αυτό μέχρι αυτή την τεράστια βαβούρα, αν η μόνη κριτική που μπορεί να μας ασκήσει η αντιπολίτευση είναι για την ταράτσα στην Ικαρία, σημαίνει ότι κάνουμε κάτι καλά. Είμαι ανοιχτός στην κριτική, αλλά δεν πρόκειται να φτάσουμε στο άλλο άκρο. Δεν πρόκειται να δεχτώ από κανέναν ότι ο Μητσοτάκης πήγε διακοπές”.

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις