Πολιτική

Μητσοτάκης για νόμο Παρασκευόπουλου: “Θα τον καταργήσουμε”

Στην κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου επανήλθε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή το χθεσινό περιστατικό στο Παλαιό Φάληρο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Αθώοι πολίτες πληρώνουν τις ιδεοληψίες του νόμου Παρασκευόπουλου, θα τον καταργήσουμε», ανέφερε σε tweet, ο πρόεδρος της ΝΔ.

Παρέθετε δε βίντεο με παλαιότερες δηλώσεις του στην Βουλή, με τις οποίες κατηγορούσε τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης ότι η πρώτη ενέργεια ήταν «η ικανοποίηση των αιτημάτων των φυλακισμένων τρομοκρατών».

Νόμος Παρασκευόπουλου: “150 σκληροί αλλοδαποί κακοποιοί αποφυλακίστηκαν” λέει η ΝΔ!

Επίσης αποστροφή από συνέντευξή του στον ALPHA στην οποία αναφέρει απαντώντας σε σχετική ερώτηση: «Βεβαίως θα καταργηθεί ο νόμος Παρασκευόπουλου και βεβαίως θα φτιαχτεί μία φυλακή υψίστης ασφαλείας… Δεν μπορούμε να δίνουμε την εντύπωση ότι με χαριστικές διατάξεις αποφυλακίζονται τρομοκράτες».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέα Δημοκρατία: Ξεκινά το 16ο τακτικό συνέδριο με σύνθημα «Μαζί για την Ελλάδα του 2030» – Χαμόγελα, αγκαλιές, σέλφι και πηγαδάκια
Στο επίκεντρο η ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, με στόχο την επανασυσπείρωση της «γαλάζιας» παράταξης και την εκλογική ετοιμότητα του κομματικού μηχανισμού
16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας
ΠΑΣΟΚ κατά Κυρανάκη για το ακίνητο Ανδρουλάκη: «Μετεξεταστέος στο εμπορικό και στο ενοχικό δίκαιο»
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών έθεσε ζήτημα άρθρου 57 του Συντάγματος, με τη Χαριλάου Τρικούπη να απαντά σε υψηλούς τόνους, κάνοντας λόγο για «μπαρούφες» και «βαρύγδουπες αναλύσεις»
Κωνσταντίνος Κυρανάκης