Πολιτική

Μητσοτάκης για Βέμπερ: Νοιάζεται ειλικρινώς για την οικογένεια του ΕΛΚ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανακοίνωση στήριξης του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), Μάνφρεντ Βέμπερ εξέδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ό κ. Μητσοτάκης σε σχετική ανάρτηση αναφέρει πως «ο Μάνφρεντ Βέμπερ νοιάζεται ειλικρινώς για την οικογένεια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και το έχει αποδείξει και σε καλούς και σε απαιτητικούς καιρούς. Χρειαζόμαστε φιλοδοξία, σταθερότητα και ενότητα στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, ώστε να χτίσουμε μία ισχυρότερη και καλύτερη Ευρώπη για τους πολίτες της».

Ο Μάνφρεντ Βέμπερ αποφάσισε να είναι υποψήφιος και πάλι για τη θέση του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) και να μη διεκδικήσει την προεδρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χρυσοχοΐδης: Επιδημία πλέον οι τηλεφωνικές απάτες – Ετοιμάζεται διάταξη με μεγαλύτερες ποινές για την εξαπάτηση ηλικιωμένων
Τι είπε για την επιχείρηση «ΚΟΜΒΟΣ» και την προσπάθεια της τροχαίας να περιορίσει την κίνηση - «Ο στόχος μας είναι να βελτιώσουμε 20%-25% τη ροή σε όλη την Αττική»
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Άδωνις Γεωργιάδης: Απορώ με συναδέλφους μου που επέλεξαν να λείπουν από την χθεσινή γιορτή της ΝΔ
Ο υπουργός Υγείας σημειώνει ότι, παρά το γεμάτο πρόγραμμά του, επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στη γιορτή για τα 52α γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 36
Η ΕΛΑΣ για τον προϋπολογισμό: Η ανάπτυξη μένει στα χαρτιά και ο λογαριασμός στα νοικοκυριά
Φορολογικά έσοδα σε άνοδο, πιέσεις στα εισοδήματα και επενδύσεις που εξαρτώνται από το Ταμείο Ανάκαμψης συνθέτουν, κατά την ΕΛ.Α.Σ., μια διαφορετική εικόνα από εκείνη των κυβερνητικών εξαγγελιών
Αλέξης Τσίπρας, Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛΑΣ)
Ανδρουλάκης: Αν ο κόσμος μάς εμπιστευτεί η Ελλάδα μπορεί να γίνει κανονική ευρωπαϊκή χώρα
Σε ερώτηση για τις πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες και τη σύγκλιση με άλλα κόμματα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι το κόμμα δίνει «τον αγώνα της κοινωνικής διεύρυνσης»
Νίκος Ανδρουλάκης
34