Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μητσοτάκης: Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη όλων των Ελλήνων που κοιτούν μπροστά και στοχεύουν ψηλά

Μητσοτάκης: Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη όλων των Ελλήνων που κοιτούν μπροστά και στοχεύουν ψηλά

Με μήνυμα του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, ξεκίνησε απόψε στην Πάτρα η εκδήλωση που οργάνωσε η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφέρειας Αχαΐας του κόμματος, με αφορμή την επέτειο των 48 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ.

Ειδικότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε μεταξύ άλλων στο γραπτό μήνυμα του: «Γιορτάζουμε, δηλώνοντας την πίστη μας στην δημοκρατία και αναδεικνύοντας την άρρηκτη σχέση της ΝΔ με την κοινωνία.

Θα υπηρετήσουμε πάντα και μόνο τα αληθινό συμφέρον του έθνους, πέρα και πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες της Δεξιάς, του Κέντρου και της Αριστεράς’. Αυτό σημείωνε η διακήρυξη της 4ης Οκτωβρίου, με την υπογραφή του ιδρυτή μας, Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Και πράγματι σχεδόν μισό αιώνα μετά και ύστερα από 39 μήνες γόνιμης διακυβέρνησης σήμερα μπορούμε να το διακηρύξουμε: Ναι η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη όλων των Ελλήνων που κοιτούν μπροστά και στοχεύουν ψηλά. Η ΝΔ εκφράζει στις μέρες μας το κοινωνικό ρεύμα, όπου ο πατριωτισμός της ευθύνης συναντά τον εκσυγχρονισμό της προόδου, έχοντας ως θεμέλιους λίθους, την προστασία της πατρίδας, την παραγωγική οικονομία την δίκαιη και δημοκρατική κοινωνία , αλλά και την εθνική ενότητα.

Χαιρετίζω με ιδιαίτερα αισθήματα την αποψινή εκδήλωση. Με τη σκέψη μου να σας συντροφεύει σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα κάθε πολίτη και σας προτρέπω να συνεχίσουμε την κοινή πορεία μας για μία αναγεννημένη και αυτοδύναμη Ελλάδα».

Στο μεταξύ παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη η ΝΔ γιόρτασε την επέτειο των 48 χρόνων από την ίδρυσή της. Η εκδήλωση έγινε στα κεντρικά γραφεία του κυβερνώντος κόμματος και το παρών έδωσαν υπουργοί, βουλευτές, στελέχη και γραμματείς του κυβερνώντος κόμματος. Ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους σε χαλαρό, εορταστικό κλίμα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις