Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Μητσοτάκης μετά το debate: Η τελική αξιολόγηση για το «ποιος έφαγε γκολ και ποιος έβαλε» θα κριθεί σε 10 μέρες στις εκλογές

Μητσοτάκης μετά το debate: Η τελική αξιολόγηση για το «ποιος έφαγε γκολ και ποιος έβαλε» θα κριθεί σε 10 μέρες στις εκλογές

Δηλώσεις σε χαλαρό κλίμα πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το debate και κατά την έξοδό του από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

«Νομίζω ότι 8 χρόνια ήταν πολλά για να γίνει debate, πιστεύω ότι ήτανε χρήσιμο, πιστεύω ότι οι πολίτες που το παρακολούθησαν θα έβγαλαν κάποια συμπεράσματα. Νομίζω ότι προφανώς τέτοιες συζητήσεις πρέπει να γίνονται περισσότερες και ενδεχομένως και με μεγαλύτερη συχνότητα.

Από εκεί και πέρα, προσωπικά επιχείρησα να μιλήσω περισσότερο για το μέλλον, για το σχέδιό μου για την Ελλάδα της επόμενης τετραετίας, για μια πιο παραγωγική, πιο κοινωνική, πιο δίκαιη, πιο πράσινη, πιο ψηφιακή, πιο ισχυρή Ελλάδα, αλλά τελικά εναπόκειται στην κρίση των πολιτών και των τηλεθεατών να μας αξιολογήσουν όλους. Και βέβαια η τελική αξιολόγηση ποιος έβαλε γκολ, ποιος έφαγε γκολ, αυτό θα κριθεί σε δέκα ημέρες από τώρα. Έχετε πολλές εκπομπές αυτή τη στιγμή για να κάνετε τη δουλειά σας και να αξιολογήσετε τις επιδόσεις».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις