Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μητσοτάκης: Μόνη λύση οι εκλογές – Γεροβασίλη: Είσαι εκτός τόπου και χρόνου

Φωτογραφί: Eurokinissi
Φωτογραφί: Eurokinissi

Εκλογές ζήτησε ξανά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη Διάσκεψη των Προέδρων για τη συγκρότηση του ΕΣΡ. Η χώρα πρέπει να οδηγηθεί τώρα σε εκλογές, είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η συνάντηση των δυο ανδρών είχε διάρκεια σχεδόν μια ώρα. Βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συζήτησαν την κρίσιμη κατάσταση στη χώρα. «Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Δεν ζητήσαμε εκλογές από τον ΠτΔ» αναφέρουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας και σημειώνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιέγραψε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την πολιτική παρακμή, η οποία πρέπει να οδηγήσει σε εκλογές.

«Επανάλαβα στον κύριο Πρόεδρο τους εντονότατους προβληματισμούς μας όχι μόνο για την πορεία της οικονομίας αλλά και για την υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών. Εξήγησα στον κύριο Πρόεδρο γιατί κατά την άποψη της Νέας Δημοκρατίας η μόνη λύση για να βγει η χώρα από την πολιτική παρακμή στην οποία έχει περιέλθει είναι οι εκλογές το συντομότερο δυνατόν» ήταν η σύντομη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τη συνάντηση με τον Προκόπη Παυλόπουλο.

«Είναι εκτός τόπου και χρόνου ο άνθρωπος» σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σχολιάζοντας τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, όπου ήταν καλεσμένη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε