Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Μητσοτάκης: Να αποδεχθεί την παραίτηση Κουρουμπλή ο Τσίπρας

Μητσοτάκης

Υπάρχουν ευθύνες και μια σειρά από ερωτήματα, τα οποία πρέπει να απαντηθούν, είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το λιγότερο που έχει να κάνει ο κ. Τσίπρας είναι να αποδεχθεί την παραίτηση του κ. Κουρουμπλή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τεράστιες ερωτήματα τα οποία προκύπτουν από το γεγονός ότι το πλοίο βυθίστηκε μέσα στο λιμάνι, χωρίς να υπάρχουν κακές καιρικές συνθήκες, αλλά και ερωτήματα για την αντιμετώπιση της κατάστασης από το σημείο αυτό και ύστερα.

Σε πολιτικό επίπεδο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως είναι σαφείς οι ευθύνες της κυβέρνησης.

Ως ΝΔ θα καταθέσουμε επίκαιρη επερώτηση στη Βουλή, τόνισε ο Κ. Μητσοτάκης, για να θέσουμε συγκεκριμένα ερωτήματα στον κ. Κουρουμπλή και να μάθουμε όλη την αλήθεια.

Έχω ζητήσει, επίσης, από τους ευρωβουλευτές μας να διερευνήσουν πως μπορεί να πάρει η χώρα κονδύλια για την αντιμετώπιση της κατάστασης, ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Λυπάμαι πραγματικά, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ,για το γεγονός ότι η κυβέρνηση πιάστηκε απροετοίμαστη για ένα γεγονός το οποίο έγινε μέσα στο λιμάνι, σκεφτείτε τι θα είχε συμβεί εάν είχε γίνει στην ανοιχτή θάλασσα.

Τι δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Άγιο Κοσμά

Η αυτοψία στην παραλία Γλυφάδας

Χαρακτηριστική ήταν στη Γλυφάδα η στιγμή όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε από το σημείο όπου έχει καλυφθεί από μαζούτ ένα πετραδάκι για να διαπιστώσει την ποσότητα του καυσίμου που έχει μολύνει την περιοχή.

Μητσοτάκης

Λίγο αργότερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε συνομιλία με κατοίκους που του επεσήμαναν ότι πρέπει να αποδοθούν ευθύνες, επισήμανση με την οποία συμφώνησε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις